Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo sa po MS v Katare pripravuje v tréningovom centre Realu Madrid

Cristiano Ronaldo trénuje v tréningovom komplexe Realu Madrid.
Cristiano Ronaldo trénuje v tréningovom komplexe Realu Madrid.Profimedia
Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo (37) sa po vyradení vo štvrťfinále majstrovstiev sveta začal individuálne pripravovať v tréningovom centre svojho bývalého klubu Realu Madrid.

Podľa španielskych médií nie je návrat hviedneho útočníka do "Bieleho baletu" v hre a iba sa udržiava v kondícii. Po tom, čo v novembri rozviazal zmluvu s Manchestrom United, je Ronaldo voľným hráčom. Jednému z najlepších futbalistov sveta sa šampionát v Katare nepodaril podľa predstáv.

Síce ako prvý hráč skóroval na piatom záverečnom turnaji, ale k premenenej penalte z úvodného duelu s Ghanou už ďalšie zásahy nepridal. Najlepší reprezentačný kanonier navyše vypadol zo základnej zostavy Portugalska a po nečakanej štvrťfinálovej prehre s Marokom schádzal z ihriska v slzách.

Médiá špekulovali, že pre svoju novú pozíciu v tíme sa vyhrážal predčasným odletom z dejiska MS, čo ale poprel tréner Fernando Santos a tiež samotný Cristiano Ronaldo. Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty vylúčil aj dohodu s klubom an-Nasr zo Saudskej Arábie. V madridskom športovom komplexe Valdebebas začal Ronaldo trénovať vďaka nadštandardným vzťahom s Realom.

V jeho drese vyhral v rokoch 2009 až 2018 štyrikrát Ligu majstrov a stal sa najlepším strelcom klubu, keď nastrieľal 450 gólov.