Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sabalenková sa do kolotoča duelov vrátila víťazne, WADA žiada trest pre Sinnera

Aryna Sabalenková sa vrátila do zápasového kolotoča.
Aryna Sabalenková sa vrátila do zápasového kolotoča. Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 28. septembra?

15:30 - Finálový súboj indoorového turnaja v Trnave bude mať čisto slovenské obsadenie. Radka Zelníčková zvládla rolu favoritky a krajanku Sofiu Milatovú zdolala 6:3, 7:5. V bitke o titul si sily zmeria s Katarínou Kužmovou, ktorá si s ruskou tenistkou Milanou Žabrailovou poradila po výsledku dvakrát 6:4. 

13:03 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková s Britkou Oliviou Nichollsovou postúpili do 2. kola štvorhry na turnaji WTA 1000 v Pekingu. V sobotňajšom stretnutí zdolali americký pár Asia Muhammadová, Jessica Pegulová 6:2, 7:5. 

12:24 - Český tenista Tomáš Macháč postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP 500 v Tokiu. V osemfinálovom 2. kole vyradil piateho nasadeného Američana Tommyho Paula 2:6, 6:3, 7:6 (4). Jeho súperom v boji o semifinále bude ďalší Američan Alex Michelsen, ktorý zvíťazil nad Christopherom O'Connellom z Austrálie 6:1, 6:4. Medzi najlepšou osmičkou sa predstaví aj šestka "pavúka" Dán Holger Rune, vyradil Japonca Jošihita Nišioku 6:2, 6:4. V ďalšej fáze sa stretne s ďalším Japoncom Keiom Nišikorim, ktorý zdolal Jordana Thompsona z Austrálie 6:2, 6:3.

Zostrih zápasu.
Flashscore

11:54 - Taliansky tenista Jannik Sinner postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP 100 v Pekingu. Líder svetového rebríčka a najvyššie nasadený hráč zvíťazil v osemfinálovom druhom kole nad Rusom Romanom Safiullinom po trojsetovom boji 3:6, 6:2, 6:3.

Zostrih zápasu.
Flashscore

10:27 - Svetová antidopingová agentúra (WADA) podala odvolanie na Športový arbitrážny súd (CAS) v prípade lídra svetového rebríčka Jannika Sinnera a žiada, aby taliansky tenista dostal ročný alebo dvojročný dištanc. Viac informácií v článku.

09:28 - Bieloruská tenistka Aryna Sobolenková postúpila do 3. kola dvojhry na turnaji WTA 1000 v Pekingu. V pozícii nasadenej jednotky zdolal domácu kvalifikantku Mananchayu Sawangkaewovú z Thajska 6:4, 6:1. 

08:15 - Indoorový turnaj v Trnave má dopoludnia na programe dva semifinálové duely. V tom prvom sa proti sebe postavia dve Slovenky. Sofia Milatová vyzve vo svetovom rebríčku o zhruba dve stovky vyššie postavenú Radku Zelníčkovú. Ich krajanka Katarína Kužmová si v súboji o finálovú vstupenku zmeria sily s Milanou Žabrailovou z Ruska. 

07:34 - Aryna Sabalenková nastupuje na svoj prvý zápas od víťazstva na US Open. V Pekingu ju čaká Mananchaja Sawangkaewová z Thajska, ktorá sa nachádza na konci druhej stovky rebríčka WTA.

06:30 - Španielka Christina Bucsaová (WTA75) vyradila v Pekingu svetovú pätnástku a minuloročnú finalistku Ljudmilu Samsonovovú v troch setoch 6:1, 4:6 a 6:4. Do tretieho kola China Open postúpili aj Jasmine Paoliniová a Daria Kasatkinová.