Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová bojuje v Španielsku o finále, medzi kvartetom najlepších aj Hrunčáková

Flashscore
Schmiedlová má v Katalánsku na dosah finálovú miestenku.
Schmiedlová má v Katalánsku na dosah finálovú miestenku. Profimedia / TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 26. októbra?

09:10 - Čeng Čchin-wen potvrdila svoju skvelú formu na turnaji WTA 500 v Tokiu a zahrá si druhé finále v rade. Nasadená jednotka zdolala Rusku Dianu Šnajderovú 7:6, 6:3. O titul sa pobije s Američankou Keninovou. Po turnaji v Japonsku sa Číňanka predstaví na svojom premiérovom Turnaji majsteriek v Rijáde.

08:30 - Anna Karolína Schmiedlová vyzve v Katalánsku ruskú súperku Anastasiju Zacharovovú. Úspešnejšia postúpi do finále španielskeho turnaja v meste Les Franqueses del Vallès. Naposledy si tieto dve tenistky zmerali sily v januári 2023. Trojsetová bitka napokon dopadla v neprospech Slovenky. 

08:00 - Sofia Keninová, momentálne 155. hráčka svetového rebríčka, zdolala v Tokiu favorizovanú Katie Boulterovú 6:4, 6:4. Američanka postúpila len do svojho druhého finále od Roland Garros 2020 a zabezpečila si návrat do TOP 100.

07:00 - Viktória Hrunčáková si v nočnom vystúpení poradila so 16-ročnou Nadiou Lagaevovou. V kanadskom Saguenay zdolala talentovanú domácu reprezentantku po hodine a 50 minútach 6:4, 1:6, 6:1. Medzi kvartetom najlepších čaká slovenskú tenistku Petra Marcinková z Chorvátska.