Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová je v semifinále, Gombos si v live rebríčku polepšil už o 160 miest

Gombosovi sa v Šanghaji darí.
Gombosovi sa v Šanghaji darí. TASR/Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 5. septembra?

20:20 - Anna Karolína Schmiedlová zvládla v mexickej Guadalajare štvrťfinálový duel na hardovom turnaji WTA 125k proti Emine Bektasovej. V prvom vzájomnom strete vyradila Američanku v dvoch setoch za hodinu a 13 minút 6:3, 6:2. Slovenka si o finále zahrá s Nemkou Mariovou.

16:58 - Na rovnakom hardovom turnaji ITF W35 v portugalskej Leirii uspela aj druhá Slovenka. Katarína Kužmová ako osmička pavúka postúpila cez Johanne Christine Svendsenovú po tom, čo Dánka prehrávala 4:6, 2:4 a duel po takmer hodine a pol skrečovala. 

13:30 - Slovenka Radka Zelníčková si v portugalskej Leirii zahrá už štvrťfinále turnaja na tvrdom povrchu. V 2. kole podujatia ITF W35 porazila v súboji nenasadených hráčok Španielku Celiu Cerviňovú Ruizovú za hodinu a 24 minút 6:3, 6:2. 

07:40 - Annu Karolínu Schmiedlovú čaká od 19:00 v mexickej Guadalajare štvrťfinále na hardovom turnaji WTA 125k. Proti Slovenke sa postaví Američanka Emina Bektasová, pre hráčky pôjde o prvý vzájomný súboj.

06:40 - Norbert Gombos pokračuje vo výbornej jazde v čínskom Šanghaji. Na turnaji ATP Challenger 100 postúpil z dvojkolovej kvalifikácie už do štvrťfinále, keď za hodinu a 27 minút porazil Austrálčana Marca Polmansa 6:4, 6:2. Slovák na tvrdom povrchu porazil súpera, ktorý bol v poslednom vydaní rebríčka o 381 miest vyššie (203. vs. 584.), Gombos si zároveň v live vydaní renkingu polepšil už na 424. pozíciu, teda o 160 miest.

Štatistiky súboja.
Štatistiky súboja.Flashscore

05:51 - Talian Jannik Sinner potvrdil pozíciu favorita a postúpil do semifinále dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Najvyššie nasadený hráč vo štvrťfinále zdolal päťku pavúka a šampióna z roku 2021 Rusa Daniila Medvedeva 6:2, 1:6, 6:1, 6:4. Jeho súperom v boji o finále bude Brit Jack Draper. Čítajte viac.

02:45 - Američanka Jessica Pegulová si prvýkrát v kariére zahrá semifinále grandslamového turnaja. Šiesta najvyššie nasadená hráčka vyradila vo štvrťfinále US Open svetovú i turnajovú jednotku Poľku Igu Swiatekovú 6:2, 6:4. V boji o finále si zmeria sily s Karolínou Muchovou z Česka. Čítajte viac.