Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovenky bez finále. Schmiedlová končí v Španielsku, Hrunčáková v Kanade

Flashscore
Schmiedlová v Katalánsku nedosiahla na finálovú miestenku.
Schmiedlová v Katalánsku nedosiahla na finálovú miestenku. Profimedia / TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 26. októbra?

23:00 - Viktória Hrunčáková sa lúči v kanadskom Saguenay v semifinále. Za hodinu a pol nestačila na Chorvátku Petru Marcinkovú, ktorej podľahla 5:7, 6:7. 

19:00 - Karen Chačanov bol ešte pred dvoma týždňami niekoľko mesiacov v kríze, ale teraz sa môže pochváliť sériou ôsmich víťazstiev. Po triumfe spred týždňa v Almaty si zahrá o titul aj na päťstovke vo Viedni. Ruský tenista v semifinále zdolal Alexa de Minaura, ktorý bojuje o Turnaj majstrov 6:2, 6:4 a na ôsmu trofej zaútočí proti Jackovi Draperovi.

Zostrih zápasu.
Flashscore

18:30 - Zdá sa, že Giovanni Mpetshi Perricard ukončil niekoľkomesačnú krízu v Bazileji na tamojšej pätstovke. Francúz s delovým podaním sa dostal do svojho druhého semifinále a zároveň aj finále na najvyššom okruhu. Úradujúci šampión podujatia ATP 250 v Lyone zdolal v boji o postup do záverečného kola Holgera Runeho 7:6, 6:4. O titul bude bojovať s Benom Sheltonom.

18:00 - Anna Karolína Schmiedlová si v Katalánsku finále turnaja v meste Les Franqueses del Vallès nezahrá. V semifinále jej vystavila stopku ruská súperka Anastasija Zacharovová po setoch 5:7, 1:6. 

17:10 - Jack Draper vyhral aj tretí vzájomný zápas s Lorenzom Musettim. Tentoraz sa s Talianom stretol na halovom betóne a zvíťazil bez straty setu, v semifinále vo Viedni mal navrch 6:2, 6:4. 

Draper - Musetti
Flashscore

16:50 - Americký tenista Ben Shelton sa stal prvým finalisdtom dvojhry na halovom turnaji ATP v Bazileji. V semifinále v pozícii nasadenej šestky vyradil sedmičku pavúka Francúza Arthura Filsa 6:3, 7:6 (9).

16:36 - Srbská tenistka Olga Danilovičová a Američanka Caroline Dolehideová sa stretnú vo finále dvojhry na turnaji WTA v čínskom Kuang-čou. Danilovičová viedla v semifinále nad najvyššie nasadenou Kateřinou Siniakovou 4:6, 6:4, 4:3, keď Češka zápas skrečovala. Dolehideová zdolala Talianku Luciu Bronzettiovú po trojsetovom boji 6:3, 3:6, 7:6 (9).

09:10 - Čeng Čchin-wen potvrdila svoju skvelú formu na turnaji WTA 500 v Tokiu a zahrá si druhé finále v rade. Nasadená jednotka zdolala Rusku Dianu Šnajderovú 7:6, 6:3. O titul sa pobije s Američankou Keninovou. Po turnaji v Japonsku sa Číňanka predstaví na svojom premiérovom Turnaji majsteriek v Rijáde.

08:30 - Anna Karolína Schmiedlová vyzve v Katalánsku ruskú súperku Anastasiju Zacharovovú. Úspešnejšia postúpi do finále španielskeho turnaja v meste Les Franqueses del Vallès. Naposledy si tieto dve tenistky zmerali sily v januári 2023. Trojsetová bitka napokon dopadla v neprospech Slovenky. 

08:00 - Sofia Keninová, momentálne 155. hráčka svetového rebríčka, zdolala v Tokiu favorizovanú Katie Boulterovú 6:4, 6:4. Američanka postúpila len do svojho druhého finále od Roland Garros 2020 a zabezpečila si návrat do TOP 100.

07:00 - Viktória Hrunčáková si v nočnom vystúpení poradila so 16-ročnou Nadiou Lagaevovou. V kanadskom Saguenay zdolala talentovanú domácu reprezentantku po hodine a 50 minútach 6:4, 1:6, 6:1. Medzi kvartetom najlepších čaká slovenskú tenistku Petra Marcinková z Chorvátska.