Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Semifinále vo dvojhre i štvorhre. Jamrichová má výbornú formu

Aktualizované
Dostane sa Jamrichová do semifinále okrem dvojhry aj vo štvorhre?
Dostane sa Jamrichová do semifinále okrem dvojhry aj vo štvorhre?Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 7. septembra?

22:25 - Jamrichová mala popoludní miestneho času nastúpiť s Quevedovou v deblovom štvrťfinále proti britskému páru Hannah Klugmanová a Mingge Xuová, no duel sa nakoniec neuskutočnil. Klugmanová nemohla nastúpiť, keďže sa pár hodín predtým zranila vo štvrťfinálovom súboji so Samsonovu, ktorý skrečovala. Jamrichovú s Quevedovou čakajú v semifinále lepšie zo súboja medzi Japonkami Saitovou a Nanaku Satovou a sestrami Annikou a Kristinou Penickovými z USA.

19:50 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová postúpila do semifinále juniorskej dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila vo štvrťfinále nad Ruskou Anastasijou Gurevovou dvakrát 6:4. V boji o finále nastúpi proti víťazke duelu medzi deviatou nasadenou Češkou Terezou Valentovou a štvrtou Sarou Saitovou z Japonska. Čítajte viac.

18:35 - Talianom bude na záverečnom turnaji Davisovho pohára okrem Mattea Berrettiniho chýbať aj ich najväčšia hviezda Jannik Sinner. Šiesty hráč svetového rebríčka sa ospravedlnil z účasti v národnom tíme krátko po svojom vyradení v osemfinále US Open, ktoré dohrával v kŕčoch. Davisov pohár, v ktorom sa Taliani v Bologni stretnú s Kanadou, Čile a Švédskom, sa začne na budúci týždeň. "Žiaľ, nemám dostatok času, aby som sa dal do poriadku po turnajoch v Amerike. Hrať za národný tím však pre mňa vždy bola česť a dúfam, že sa do reprezentácie čoskoro vrátim."

18:05 - Turnaj majsteriek sa bude od 29. októbra do 5. novembra hrať v mexickom Cancúne. Oznámila to WTA na svojej oficiálnej webovej stránke. Podľa medializovaných informácií sa o organizáciu podujatia uchádzal aj podnikateľ Tomáš Petera, ktorý ho chcel tento rok zorganizovať v Ostrave a v ďalších rokoch v Prahe. Ďalším kandidátom bol údajne Rijád.

09:55 - Carlos Alcaraz vylepšil svoju úspešnosť na grandslamových turnajoch na 83,7 % vyhratých zápasov. Pred dovŕšením 21 rokov bol úspešnejší len Bjorn Borg.

08:00 - Čo by za to dali mnohí iní tenisti, ale Andrej Rubľov sa z nového "rekordu" neteší. Je prvým mužom v open ére, ktorý prehral všetkých deväť štvrťfinálových zápasov na grandslamoch.

07:43 - Daniil Medvedev si počas US Open definitívne zabezpečil účasť na Turnaji majstrov. Na prestížnom podujatí na konci sezóny si zahrá piaty rok po sebe a bude sa snažiť zopakovať svoj triumf z 2020.

07:22 - Aryna Sabalenková si svojimi dlhodobo stabilnými výkonmi zabezpečila premiérové postavenie svetovej jednotky. Je prvou hráčkou ženskej dvojhry od roku 2017, ktorá sa dostala do semifinále na piatich grandslamoch v rade, a len treťou hráčkou v tomto storočí, ktorá vyhrala aspoň 22 grandslamových zápasov v jednej sezóne.

07:00 - Renáta Jamrichová pokračuje vo svojej ceste na juniorskom US Open. Nasadená jednotka ako v dvojhre, tak aj v štvorhre, načne štvrtok súbojom od 18:00 s Ruskou Anastasijou Gurevovou. Po skončení duelu a krátkej prestávke sa najskôr od 21:30 predstaví aj v debli spoločne s Američankou Quevedovou proti rýzdo britskému páru Klugmanová/Xu.

05:35 - Carlos Alcaraz nemá na US Open žiadne problémy a pokračuje v snahe obhájiť svoj prvý grandslamový titul. Dvadsaťročný Španiel zdolal na tvrdom povrchu Nemca Alexandra Zvereva 6:3, 6:2, 6:4, v New Yorku ešte neprehral zápas a svoj štvrtý štart na Majors za sebou premenil minimálne v semifinále. Rovnako ako pred dvoma mesiacmi vo Wimbledone si v súboji dvoch posledných šampiónov zahrá o tretie finále s Daniilom Medvedevom. Čítajte viac.

02:37 - Wimbledonská šampiónka Markéta Vondroušová našla premožiteľku po sérii 11 grandslamových víťazstiev. Pri svojej premiére vo štvrťfinále US Open nevyužila proti domácej Madison Keysovej ani jeden z deviatich brejkbalov a prehrala 1:6, 4:6. Čítajte viac.