Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Semifinálová bitka Šramkovej v Thajsku, Raducanuová v Soule skrečovala

Šramková môže postúpiť do ďalšieho finále.
Šramková môže postúpiť do ďalšieho finále.Flashscore / Mathias Schulz / Zuma Press / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 21. septembra?

10:37 - Piata nasadená Ruska Diana Šnajderová zdolala štvorku pavúka Ukrajinku Martu Kosťukovú 7:6 , 6:3 a uzavrela kvarteto semifinalistiek na turnaji v Soule.

9:04 - Chorvátsky tenista Marin Čilič zdolal na turnaji ATP v Chang-čou ôsmeho nasadeného Japonca Jošihita Nišioku 6:4, 6:1 a postúpil do štvrťfinále dvojhry.

8:48 - Po senzačnom triumfe na US Open 2021 sa Emma Raducanuová trápi so zdravotnými problémami, ktoré ju prenasledujú aj v tejto sezóne. Bývalá svetová desiatka musela pre zranenie nohy skrečovať svoje štvrťfinále na päťstovke v Soule, kde prehrala prvý set (1:6) s najvyššie nasadenou Dariou Kasatkinovou a následne odstúpila. Ruska sa ešte v sobotu stretne o finále s krajankou Dianou Šnajderovou či Martou Kosťukovou.

8:20 - Brazílčanka Beatriz Haddadová Maiová suverénnym spôsobom postúpila do semifinále dvojhry na tenisovom turnaji WTA v kórejskom Soule po víťazstve 6:2, 6:1 nad Ruskou Polinou Kudermetovovou.

8:00 - Semifinále dvojhry na turnaji WTA 250 v thajskom meste Hua Hin bude mať pre slovenských fanúšikov špeciálnu príchuť. Finalistka minulotýždňového turnaja v tuniskom Monastire Rebecca Šramková nastúpi od 11:00 proti Slovinke Tamare Zidanšekovej.

"Mám jej čo odplácať, vlani som s ňou prehrala vo finále turnaja WTA 125 v Bari. Nevyužila som vtedy tri mečbaly," zaspomínala si Šramková. Celkovo má so Zidanšekovou negatívnu zápasovú bilanciu 0:3.