Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šialený program, upozorňuje Azpilicueta. V hre je bezpečnosť hráčov

Azpilicueta v súboji Premier League.
Azpilicueta v súboji Premier League.Profimedia
Obranca Chelsea César Azpilicueta (33) sa obáva, že pre počet zápasov, ktoré sú na programe pred majstrovstvami sveta, sú ohrozené bezpečnosť a blaho hráčov.

Azpilicuetov spoluhráč N'Golo Kanté sa na šampionáte nepredstaví po tom, čo podstúpil operáciu podkolennej šľachy. Reece James sa po zranení kolena snaží tiež dať dokopy.

"Je to náročné a smutné. Ako hráči chcete ísť na majstrovstvá sveta. Pred nami je takýto program, v ktorom musíme hrať za náš klub a vydať zo seba maximum," povedal Azpilicueta.

Chelsea má pred MS v Katare, ktoré sa začnú 20. novembra, tri duely Premier League, dva súboje Ligy majstrov a zápas Ligového pohára.

"Veľa bojujeme o blaho a bezpečnosť hráčov, pretože program je šialený. Niekedy musíme zvážiť všetko. Chápem, že fanúšikovia chcú vidieť futbal."

"Teraz máme povolených päť náhradníkov, ale v tíme máme niekoľko zranení, ktoré sťažujú rotáciu. Hráme každých pár dní," uviedol kapitán Chelsea.

Očakáva sa, že Azpilicueta sa objaví v španielskej nominácii na majstrovstvách sveta.

Španieli boli vyžrebovaní do skupiny E spolu s Nemeckom, Japonskom a Kostarikou, proti ktorej začnú svoju púť turnajom 23. novembra.