Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slafkovský bodoval vo víťaznom dueli s Wrightom, ďalšia výhra New Jersey

Slafkovský získal siedmy bod v NHL.
Slafkovský získal siedmy bod v NHL.Profimedia
V ostatných súťažných dueloch NHL sa predstavila trojica slovenských hokejistov. Z výhry sa tešili Tomáš Tatar (31) a Juraj Slafkovský (18). Černákova Tampa si doma pripísala desiatu porážku ročníka.

New Jersey Devils - Chicago Blackhawks 3:0

Domáci káder Devils načal v strete so Chicagom už svoju tretiu desiatku víťazstiev aktuálnej sezóny a udržal si najvyššiu priečku Východnej konferencie. Od hranice 100 strelených gólov ho delia už len štyri. V drese hostiteľa do duelu naskočil aj Tomáš Tatar, odohral 14 a pol minúty a pripísal si jeden plusový bod.

Ottawa Senators - Los Angeles Kings 2:5

Pitsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets 4:1

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings 2:4

Diváci v Amalie Arene boli svedkami desiatej prehry svojho tímu, ktorej súčasťou bol aj slovenský obranca Erik Černák. V druhej obrannej dvojici si na ľade odkrútil 20 minút, zapísal si jednu strelu na bránku súpera a tri bodyčeky.

New York Islanders - St. Louis Blues 4:7

Winnipeg Jets - Florida Panthers 5:2

Dallas Stars - Toronto Maple Leafs 0:4

Seattle Kraken - Montreal Canadiens

Za ocenáom sa zraky fanúšikov upierali aj na prvý stret draftových talentov - Wright proti Slafkovskému. Individuálne vstúpila do súboja lepšie kanadská draftová štvorka, ktorá v 16. minúte vyrovnávala na 1:1 a zaznamenala svoj prvý zásah v NHL.

Kolónku kanadských bodov si obohatil aj najvyššie draftovaný hráč, slovenský mladík asistoval pri víťaznom góle Montrealu. Košičan si zapisoval siedmy bod sezóny a Canadiens trináste víťazstvo.

Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes 4:3 pp

Zmienky