Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan sa v EKL bude môcť na jar oprieť aj o trojicu nových posíl

Giorgi Čakvetadze nechýba na súpiske.
Giorgi Čakvetadze nechýba na súpiske. Profimedia
Na súpiske futbalistov Slovana Bratislava pre jarnú fázu Európskej konferenčnej ligy sú aj všetky tri nové posily. Z jesennej súpisky vypadlo celkom šesť mien - obranca Myenty Abena, stredopoliari David Hrnčár, Ibrahim Rabiu, Alen Mustafič a útočníci Eric Ramírez a Ivan Šaponjič. Informoval o tom web slovenského majstra.

Účastníci vyraďovacej fázy Európskej konferenčnej ligy UEFA museli do štvrtka 2. februára poslať svoje súpisky na jarné zápasy. Kluby mohli na tzv. A-list dopísať oproti jeseni troch hráčov. Nachádzajú sa na nej všetky tri posily, ktoré Slovan predstavil počas týždňa – obranca Maudo Jarjué a útočníci Malik Abubakari i Sharani Zuberu.

Na A-liste je 21 hráčov. Klub môže pred jednotlivými duelmi doplniť súpisku futbalistami z tzv. B-listu, na ktorom sa však môžu nachádzať len narodení po 1. januári 2001, ktorí doteraz strávili v klube prinajmenšom dva roky. Na B-liste teda môžu byť stredopoliar Filip Lichý, brankár Branislav Chudík či obranca Alexander Tóth.

Už počas jesennej fázy neboli na súpiske hráči, ktorí sa zotavovali z dlhodobých zranení. Ide o brankára Michala Šullu a stredopoliara Dávida Holmana.

Súpiska Slovana Bratislava pre jarnú časť EKL:

Brankári: Adrián Chovan, Adam Hrdina, Martin Trnovský

Obrancovia: Vernon De Marco, Maudo Jarjué, Guram Kašia, Richard Križan, Lucas Lovat, Jurij Medveděv, Lukáš Pauschek

Stredopoliari: Uche Agbo, Tigran Barseghjan, Giorgi Čakvetadze, André Green, Jaba Kankava, Juraj Kucka, Vladimír Weiss ml., Jaromír Zmrhal

Útočníci: Malik Abubakari, Aleksandar Čavrič, Sharani Zuberu