Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan získal tri nové posily, klub reaguje na nedávne odchody hráčov

Slovan sa pripravuje na obhajobu titulu.
Slovan sa pripravuje na obhajobu titulu. Profimedia
Tím úradujúceho slovenského futbalového šampióna ŠK Slovan Bratislava vstúpi do jarnej časti s tromi novými hráčmi. Belasý dres budú nosiť stredný obranca Maudo Jarjue (25), hrotový útočník Malik Abubakari (22) a ofenzívny univerzál Sharani Zuberu (23). Klub predstavil posily v stredu na svojom webe.

Jarjue prišiel na polročné hosťovanie zo švédskeho IF Elfsborg, súčasťou dohody je aj opcia na prípadný trvalý prestup. Okrem gambijského pasu vlastní aj občianstvo Guiney-Bissau. Aj Ghančana Abubakariho získal Slovan zo Švédska, Malmö FF mu umožnilo hosťovanie do konca kalendárneho roka 2023 s opciou na trvalý prestup.

Zuberu je v tréningovom procese s "belasými" už dlhšie, Slovan s ním podpísal ročný kontrakt. V Európe začínal v pražskej Sparte, od roku 2019 nosil dres Dunajskej Stredy.

Slovan v snahe posilniť sa pred vyraďovacou fázou Európskej konferenčnej ligy zareagoval na odchody hráčov. V zimnej prestávke opustil klub Myenty Abena, ktorý prestúpil do Ferencvárosu Budapešť, David Hrnčár odišiel do belgického Beverenu. V Slovane skončili aj Ibrahim Rabiu a Alen Mustafič. Útočníka Žana Medveda poslal klub na hosťovanie do Skalice.