Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šnajderová s premiérovým posunom do TOP 20, Popyrin v najväčšom semifinále

Šnajderová si v Toronte zahrá semifinále.
Šnajderová si v Toronte zahrá semifinále.AFP / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. augusta?

23:00 - Austrálčan Alexei Popyrin zdolal vo štvrťfinálovom súboji v Montreale Poliaka Huberta Hurkacza v troch setoch 3:6, 7:6, 7:5 a postúpil do svojho najväčšieho semifinále, v ktorom sa stretne s Kordom.

22:40 - Americký tenista Sebastian Korda oslavuje na tisícke v Montreale postup do semifinále po výhre nad Nemcom Alexandrom Zverevom 7:6, 1:6, 6:4.

Zostrih zápasu Korda - Zverev.
Flashscore

21:58 - Amanda Anisimovová opäť udrela. Američanka, ktorá vlani prerušila kariéru z dôvodu syndrómu vyhorenia, na tisícke v Toronte porazila 6:3, 2:6, 6:2 krajanku Emmu Navarrovú a postúpila do svojho najväčšieho finále. V ňom sa stretne s Jessicou Pegulovou alebo Dianou Šnajderovou.

06:52 - Matteo Arnaldi v Montreale vo svojom prvom štvrťfinále na akciách Masters 1000 porazil 6:4, 7:5 Japonca Keia Nišikoriho a pokračuje v životnom turnaji. O finále si 23-ročný Talian zahrá s Rusom Andrejom Rubľovom, ktorého zaskočil na tohtoročnom Roland Garros.

06:49 - Diana Šnajderová pár dní po zisku striebornej olympijskej medaily z deblu na parížskej antuke potvrdzuje skvelú formu aj na tvrdom povrchu na turnaji WTA 1000 v Toronte, kde už tretíkrát zvládla trojsetový zápas. Minuloročnú finalistku kanadskej tisícky Ľudmilu Samsonovovú zdolala 4:6, 6:1, 6:4, nadviazala na skalp Coco Gauffovej a postupom do najväčšieho semifinále si zaistila premiérový posun do TOP 20. O finále si dvadsaťročná Ruska zahrá s obhajkyňou titulu Jessicou Pegulovou.

06:43 - Jannik Sinner na svojom prvom turnaji od Wimbledonu a následnej choroby, ktorá ho pripravila o olympijské hry, skončil vo štvrťfinále. Taliansky tenista v sobotu na turnaji Masters 1000 v Montreale nezvládol dva zápasy v jeden deň, s Andrejom Rubľovom prehral aj pre obnovené bolesti pravého bedra 3:6, 6:1, 2:6 a neobháji vlaňajší triumf v Toronte. Viac v článku.

06:38 - Svetová šestka Hubert Hurkacz, ktorý pre zranenie kolena vzdal druhé kolo Wimbledonu a miesto štartu na olympiáde musel ísť na operáciu, sa na kurty vrátil dvoma trojsetovými výhrami počas jedného dňa. V sobotu na Masters 1000 v Montreale poľský finalista minulého ročníka dvakrát otočil nepriaznivý vývoj, po Thanasim Kokkinakisovi zdolal aj Francúza Arthura Rinderknecha (4:6, 6:3, 6:4) a postúpil do štvrťfinále. V ňom sa stretne s Austrálčanom Alexeiom Popyrinom.

06:34 - Jessica Pegulová v 30 rokoch prežíva úspešnú premiéru v úlohe obhajkyne titulu. Na Rogers Cupe v Toronte urobila na ceste za zopakovaním minuloročného triumfu už tretí z piatich krokov, vo štvrťfinále si poradila 6:4, 7:5 s krajankou Peyton Stearnsovou.