Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková bližšie k US Open, Hrunčáková vypadla v kvalifikácii. Koniec Martina v Bulharsku

Šramková o krok bližšie k US Open.
Šramková o krok bližšie k US Open.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 20. augusta?

23:30 - Sebastián Báez ani štvrtýkrát v kariére neuspel v úlohe obhajcu titulu. Vo Winston Saleme prehral najvyššie nasadený Argentínčan v úvodnom zápase s Bornom Čoričom 3:6, 4:6.

20:02 - Česká tenistka Kateřina Siniaková sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA 250 v americkom Clevelande. V úvodnom kole zdolala v pozícii nasadenej trojky Japonku Sajaku Išiovú po trojsetovej dráme 6:7 (5), 6:3 a 7:6 (5).

19:57 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková neuspela v 1. kole kvalifikácie dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. S Austrálčankou Oliviou Gadeckou prehrala po trojsetovom boji 4:6, 6:4, 6:7 (9:11). V rozhodujúcom supertajbrejku odvrátila za stavu 6:9 tri mečbaly, no v koncovke napokon slávila úspech Gadecká.

16:40 - Andrej Martin si v Bulharsku druhé kolo nezahrá. Na podujatí v Dobriči nestačil na Arthura Geu, ktorému po takmer trojhodinovej bitke podľahol 4:6, 7:6 a 1:6.

07:19 - Po úspešnej kvalifikácii si Andrej Martin zahrá na hlavnej karte turnaja v Dobriči. Na bulharskej antuke bude jeho prekážkou Arthur Gea, 355. hráč rebríčka ATP. Meranie síl by sa malo začať o 12:00 SEČ.

06:28 - Šancu na US Open živí Rebecca Šramková. Dvadsaťsedemročná Slovenka si v úvode grandslamovej kvalifikácie poradila so srbskou oponentkou Ninou Stojanovičovou za 75 minút pomerom 6:3 a 6:4. Najbližšie ju čaká Američanka Usue Maitane Arconadová.

06:15 - Pre nepriaznivé počasie sa Lukáš Klein dostal na kurt o niečo neskôr, ako bolo v pláne. V zápase kvalifikácie na US Open však za hodinu a 44 minút podľahol brazílskemu protivníkovi Joãovi Fonsecovi 6:4, 4:6 a 2:6. Cesta za Grand Slamom sa preňho končí a rovnako je na tom aj Jozef Kovalík. Slovenský tenista takisto prehral hneď v prvom kvalifikačnom súboji, nad jeho sily bol Juhokórejčan Seong Chan Hong, ktorý takmer po troch hodinách oslavoval výhru 6:4, 6:7 a 7:5.

06:00 - Darček k 23. narodeninám. Sinner ako prvý Talian ovládol Cincinnati, má tretí titul z Masters