Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková do semifinále turnaja v Thajsku, Klein nestačil na Jarryho. Štartuje Laver Cup

Šramková sa prebojovala do semifinále.
Šramková sa prebojovala do semifinále.Flashscore / Hasan Mrad / Zuma Press / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 20. septembra?

16:00 - Pedro Martínez zdolal v Čcheng-tu Aleksandara Vukiča 6:3, 6:4 a po šiesty raz v tejto sezóne sa dostal do štvrťfinále. O svoje celkovo šieste semifinále a prvé mimo obľúbených antukových dvorcov bude hrať s Yannickom Hanfmannom.

Zostrih zápasu Vukič - Martínez.
Flashscore

15:01 - Casper Ruud po French Open potvrdil svoju zlú formu v Laver Cupe, keď na betóne v hale v Berlíne prehral s Franciscom Cerúndolom 4:6, 4:6. Najlepší Nór histórie tak prišiel o svoju neporaziteľnosť v tejto exhibičnej súťaži (teraz 3:1) a dostal Európu do stavu 0:1 proti výberu sveta.

14:00 - Rebecca Šramková sa prebojovala už do semifinále dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. Finalistka minulotýždňového turnaja v tuniskom Monastire zvíťazila v piatkovom štvrťfinálovom súboji nad Janou Fettovou z Chorvátska v troch setoch 4:6, 6:4 a 6:1.

"Cítila som sa dnes unavená a v prvom sete som robila veľmi veľa chýb. Súperka hrala rýchlo a dobre, ale napokon som to dokázala otočiť," uviedla v pozápasovom interview priamo na dvorci Šramková, ktorá sa v sobotu v boji o finále stretne s Tamarou Zidanšekovou zo Slovinska.

13:30 - Lukáš Klein končí svoju púť na turnaji v čínskom Čcheng-tu a štvrťfinále si nezahrá. Slovenský tenista nestačil na Nicolása Jarryho z Čile, po dvoch hodinách a 21 minútach prehral 6:7, 6:3, 4:6. 

Zostrih zápasu Jarry - Klein.
Flashscore

13:12 - Poľská tenistka Iga Swiateková nebude obhajovať prvenstvo na turnaji WTA 1000 v Pekingu, ktorý štartuje na budúci týždeň. Svetová jednotka sa v piatok z podujatia odhlásila z osobných dôvodov. Päťnásobná grandslamová šampiónka vlani vo finále v Pekingu zdolala Ľudmilu Samsonovovú z Ruska. V tomto roku sa už pre únavu odhlásila aj z turnajov v Kanade a Kórejskej republike. V júni získala titul na French Open a na OH v Paríži zdolala v súboji o bronz slovenskú reprezentantku Annu Karolínu Schmiedlovú.

13:02 - Brandon Nakashima mal vo svojom úvodnom zápase na turnaji ATP 250 v čínskom Chang-čou nečakané problémy. Štvrtý nasadený Američan zdolal hongkonského kvalifikanta Colemana Wonga 6:7, 7:6, 6:1 až po odvrátení dvoch mečbalov a postúpil do štvrťfinále. V ňom sa stretne s Austrálčanom Rinkim Hijikatom.

12:00 - Slovinská tenistka Tamara Zidanšeková sa prebojovala do semifinále dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. Vo štvrťfinále zdolala Nadiu Podoroskú z Argentíny po veľkom boji v troch setoch 4:6, 7:6 (3) a 7:6 (3).

10:20 - Kazašský tenista Michail Kukuškin postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v čínskom meste Chang-čou. V druhom kole zdolal krajana Alexandra Ševčenka v dvoch setoch 6:4 a 7:6 (3).

8:40 - Ruský tenista Alibek Kachmazov sa prebojoval do štvrťfinále na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. V druhom kole zdolal Tara Daniela z Japonska v dvoch setoch 7:6 (1) a 6:1.

8:00 - Slovenskú tenistku Rebeccu Šramkovú (102.) čaká štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. Jej súperkou bude Chorvátka Jana Fettová, ktorá sa v rebríčku nachádza o 27 miest nižšie (129.).

7:45 - Lukáš Klein bude v čínskom meste Čcheng-tu bojovať o postup do štvrťfinále. Jeho súperom bude 28. hráč rebríčka Nicolás Jarry z Čile.

07:00 - Dnes popoludní sa v Berlíne začína 7. ročník trojdňového exhibičného podujatia Laver Cup, v ktorom sa stretnú tím Európy a tím sveta, ktorý obhajuje triumfy z predchádzajúcich dvoch sezón. Vo dvojhre sa stretnú Nór Casper Ruud a Argentínčan Francisco Cerúndolo, Grék Stefanos Tsitsipas a Austrálčan Thanassi Kokkinakis, takisto Bulhar Grigor Dimitrov s Čilanom Alejandrom Tabilom. Vo štvorhre si zmerajú sily Španiel Carlos Alcaraz a Nemec Alexander Zverev proti Američanom Taylorovi Fritzovi a Benovi Sheltonovi.