Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková pokračuje v spanilej jazde, Šang Ťün-čcheng sa zapísal do histórie

Šramková podáva v ostatných dňoch fenomenálne výkony.
Šramková podáva v ostatných dňoch fenomenálne výkony. Profimedia / Mathias Schulz / Zuma Press
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 24. septembra?

15:31 - Marin Čilič získal na podujatí ATP 250 v čínskom Chang-čou svoj prvý titul po troch rokoch a 21. trofej v kariére. Bývalý šampión US Open a niekdajšia svetová trojka zdolal vo finále po dvoch tajbrejkoch domáceho Čang Č’-čena. Chorvátsky veterán sa v rebríčku vyšplhal o viac ako 100 miest na začiatok tretej stovky.

Zostrih zápasu.
Flashscore

14:48 - Šang Ťün-čcheng sa stal len druhým čínskym víťazom na okruhu ATP. Talentovaný tínedžer vo svojom premiérovom finále v Čcheng-tu zdolal nasadenú jednotku a najväčšieho favorita turnaja Lorenza Musettiho 7:6, 6:1. Talian za posledné tri mesiace nezvládol boj o trofej v Queense, Umagu ani teraz v čínskej metropole a stále čaká na svoj tretí titul v kariére. 

Zostrih zápasu.
Flashscore

13:30 - Jozef Kovalík zopakoval víťazstvo spred troch mesiacov nad Martinom Kližanom, tentokrát na antuke v portugalskom Lisabone. Po dvoch setoch triumfoval 6:3, 7:6. Slovenský reprezentant sa v stredu pobije o miestenku do štvrťfinále proti Raphaelovi Collignonovi z Belgicka. 

10:20 - Z posledných dvanástich zápasov prehrala Rebecca Šramková jediný. V utorok natiahla svoju víťaznú šnúru už na číslo sedem, keď si poradila s Polinou Kudermetovou. Postúpila vďaka tomu do hlavnej fázy turnaja v Pekingu. 

09:29 - Nemecký tenista Alexander Zverev vynechá turnaj v Pekingu. Svetová dvojka sa rozhodla odpočívať po tom, ako ju trápila horúčka a kašeľ počas Laver Cupu v Berlíne, kde s tímom Európy oslavoval víťazstvo. 

08:04 - Bývalá šampiónka US Open Emma Raducanuová sa stala poslednou vysoko postavenou hráčkou, ktorá sa odhlásila z podujatia China Open. Britka oznámila, že vynecháva turnaj WTA 1000 pre zranenie nohy.

07:30 - Na antuke v Lisabone sa proti sebe postavia dvaja Slováci. O postup do ďalšieho kola sa budú usilovať Martin Kližan a Jozef Kovalík. Vzájomná bilancia protagonistov z minulosti je vyrovnaná, keďže obaja sa z triumfu radovali raz. 

07:00 - O vstupenku do hlavného turnaja v Pekingu zabojuje vo finále kvalifikácie Rebecca Šramková. Vo výbornej forme hrajúca slovenská reprezentantka si sily zmeria s Polinou Kudermetovou. Ruske čelila už na začiatku septembra v talianskom Bari. Trojsetovú bitku napokon ovládla po výsledku 7:6, 3:6, 6:3.