Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková s postupom v Thajsku. Hrunčákovej výhra v debli, rýchly koniec Mihalíkovej

Šramkovú čaká ďalšia ostrá akcia.
Šramkovú čaká ďalšia ostrá akcia.Profimedia / Mathias Schulz / Zuma Press
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 17. septembra?

17:37 - Rebecca Šramková sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. V úvodnom dueli zdolala domácu kvalifikantku Mananchayu Sawangkaewovú po trojsetovom boji 6:2, 2:6 a 6:4. Finalistka turnaja v tuniskom Monastire sa v ďalšom kole stretne so štvrtou nasadenou Magdou Linetteovou.

16:02 - Viktória Hrunčáková spolu s Anastasiou Detiucovou postúpili do štvrťfinále turnaja v Caldas da Rainha. Na portugalskom harde si za 74 minút poradili s francúzskym párom Lechemiaová - Monnetová.

15:31Magda Linetteová i Wang Sin-jü potvrdili v úvodnom kole na podujatí v Hua Hin rolu favoritiek. Nasadená štvorka a šampiónka ročníka 2020 si poradila 6:2, 7:5 s Lesiou Curenkovou a Číňanka, ktorí plní úlohu turnajovej trojky, zdolala 6:2, 6:4 antukovú špecialistku Majar Šarífovú.

13:08 - Ukrajinská tenistka Dajana Jastremská vypadla ako najvyššie nasadená hráčka na turnaji WTA v čínskom Ning-po už v 1. kole. Nestačila na Mai Hontamaovú z Japonska, ktorej podľahla v dvoch setoch 6:7 a 5:7. 

12:28 - Emma Raducanuová postúpila na turnaji v Soule do druhého kola. Na úvod vďaka dvom vyhraným tajbrejkom zdolala za dve hodiny a 46 minút Američanku Peyton Stearnsovú.

11:41 - Tereza Mihalíková sa na kurte v Soule zdržala iba 79 minút. V úvodnom kole štvorhry nestačili spolu s Oliviou Nichollsovou na taiwansko-ruský pár Chanová - Kudermetovová, ktorému podľahli 4:6 a 2:6.

10:08 - Na podujatí kategórie W100 v portugalskom meste Caldas da Rainha naskočí Viktória Hrunčáková do deblu s českou spoluhráčkou Anastasiou Detiucovou. V úvode turnaja ich vyzve francúzske duo Lechemiaová - Monnetová.

09:45 - Po prehratom finále v tuniskom Monastire sa Rebecca Šramková ukáže na turnaji v Thajsku. Na tvrdom povrchu v meste Hua Hin nastúpi slovenská tenistka proti domácej hráčke, súperkou jej bude Mananchaya Sawangkaewová.

09:27 - Americká tenistka Sloane Stephensová od aprílovej série siedmich víťazstiev na antuke a zisku titulu prehrala 13 z 15 zápasov. Krízu bývalá grandslamová šampiónka nezlomila ani na podniku WTA 500 v Soule, kde podľahla 6:7, 2:6 krajanke Hailey Baptisteovej a utrpela šiestu porážku v rade.

08:59 - Terezu Mihalíkovú čaká v juhokórejskom Soule štart do súťaže štvorhry. Po boku Britky Olivie Nichollsovej sa predstaví v súboji prvého kola proti taiwansko-ruskej dvojici Chanová - Kudermetovová.

08:48 - K hviezdnemu šesťčlennému Tímu Európy sa na Laver Cupe v Berlíne pripojili ešte Talian Flavio Cobolli a Nemec Jan-Lennard Struff. Obaja plnia úlohu náhradníkov pre prípad, že by niekto z výberu Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Daniil Medvedev, Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas a Grigor Dimitrov na poslednú chvíľu vypadol.

08:41 - Turnaj majsteriek, ktorý sa tento rok uskutoční prvýkrát v Rijáde, má svoje ďalšie isté účastníčky pre súťaž deblistiek. Po víťazkách US Open Jelene Ostapenkovej a Ľudmile Kičenokovej sa ako druhé kvalifikovali finalistky z roku 2021 Sie Šu-wej z Taiwanu s Belgičankou Elise Mertensovou, ktoré v januári triumfovali na Australian Open.

08:29 - Druhý deň turnaja WTA 250 v thajskom Hua Hin komplikuje dážď. Prerušené boli tri zápasy dvojhry vrátane súboja nasadenej jednotky Dajany Jastremskej z Ukrajiny proti Japonke Mai Hontamaovej, ktorá pôjde po pauze podávať za stavu 4:3.

08:13 - V elitnej desiatke rebríčka WTA sú prvýkrát od roku 2005 štyri americké tenistky. V TOP 10 sa aktuálne vyhrievajú Jessica Pegulaová (3.), Coco Gauffová (6.), Emma Navarrová (8.) a Danielle Collinsová (10.). Pred 19 rokmi boli medzi elitou Lindsay Davenportová, Jennifer Capriatiová a sestry Williamsovej.

07:35 - Amanda Anisimovová na úvod turnaja WTA 500 v Soule zdolala 6:3, 7:6 šiestu nasadenú Kazašku Juliu Putincevovú a pripísala si prvú výhru od augustového životného postupu do finále tisícky v Toronte. O štvrťfinále si 23-ročná Američanka zahrá s Bulharkou Viktorijou Tomovovou.