Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková si poradila s kvalifikantkou, Slovensko nestačilo na Nemecko

Šramková na turnaji WTA 250 v Monastire postúpila cez prvú prekážku.
Šramková na turnaji WTA 250 v Monastire postúpila cez prvú prekážku.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 10. septembra?

22:05 - Rebecca Šramková zvládla na hardovom turnaji WTA 250 v tuniskom Monastire duel s  kvalifikantkou Elsou Jacquemotovovou z Francúzska. Slovenka otáčala nepriaznivý priebeh a doháňala manko setu. Za dve hodiny a 33 minúty vyhrala 2:6, 7:5, 6:3 a postúpila do osemfinále.

17:50 - Podobne ako v čínskom Ču-chaji, aj v skupine D v britskom Manchestri sa rozhodlo o víťazovi už po dvojhrách. Minuloroční šampióni z Kanady si vo finále Davisovho pohára poradili s Argentínou, obe dvojhry vyhrali bez straty setu. Denis Shapovalov zdolal Francisca Cerúndola 7:5, 6:3 a Félix Auger-Aliassime porazil antukového špecialistu Sebastiána Báeza dvakrát 6:3.

14:36 - Slovenskí tenisti prehrali v úvodnom dueli C-skupiny finálového turnaja Davisovho pohára s Nemeckom 0:3. O záverečný tretí bod pre výber kapitána Michaela Kohlmanna sa na harde v čínskom Ču-chaji postarali deblisti Kevin Krawietz s Timom Pützom, finalisti US Open zdolali pár Lukáš Klein, Igor Zelenay 7:5, 6:3.

13:55 - Viktória Hrunčáková vypadla v 1. kole turnaja WTA 125k v slovinskej Ľubľane, pričom prehrala za hodinu a dvadsať minút 1:6, 4:6, keď druhá nasadená Španielka Nuria Párrizasová-Díazová potvrdila papierové predpoklady. Slovenka nevyužila v zápase ani jeden zo siedmich brejkbalov, zatiaľ čo urobila až šesť dvojchýb.

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

12:45 - Slovenskí tenisti prehrávajú v dueli C-skupiny finálového turnaja Davisovho pohára s Nemeckom 0:2. O rozhodujúci druhý bod pre výber kapitána Michaela Kohlmanna sa na harde v čínskom Ču-chaji zaslúžil Yannick Hanfmann. V druhej dvojhre v súboji tímových jednotiek zdolal Jozefa Kovalíka 3:6, 6:3, 7:6 (3). V treťom sete za stavu 4:5 odvrátil mečbal. Čítajte viac.

10:05 - Slovenskí tenisti prehrávajú po úvodnej dvojhre duelu C-skupiny finálového turnaja Davisovho pohára s Nemeckom 0:1. O úvodný bod pre tím kapitána Michaela Kohlmanna sa na harde v čínskom Ču-chaji postaral Maximilian Marterer, ktorý v dueli tímových dvojok zdolal Lukáša Kleina 6:4, 7:5. V druhom singli nastúpia o pár minút proti sebe Jozef Kovalík a Yannick Hanfmann. Čítajte viac.

Štatistiky duelu.
Štatistiky duelu.Flashscore

09:40 - V priebehu utorka budú v akcii dve slovenské reprezentantky. Najprv sa od 13:00 predstaví Viktória Hrunčáková na antukovom podujatí WTA 125k v slovinskej Ľubľane proti nasadenej dvojke Španielke Nurii Párrizasovej-Diázovej. Večer bude chcieť do druhého kola prejsť Rebecca Šramková na hardovom turnaji WTA 250 v tuniskom Monastire. Nenasadená rodáčka z Bratislavy narazí na kvalifikantku Elsu Jacquemotovú z Francúzska (najskôr od 18:30). 

08:15 - Slovensko odštartuje o 8:20 daviscupový boj o postup do Malagy na turnaji v Číne, ako prvému bude čeliť Nemecku. Lukáš Klein vyzve Maximiliana Marterera, po ktorom bude nasledovať duel medzi Jozefom Kovalíkom a Yannickom Hanfmannom. Pokiaľ bude stav zápasu nerozhodný 1:1, rozhodne o víťazovi štvorhra, kam by za Slovákov mali nastúpiť Alex Molčan a Igor Zelenay.

00:32 - Američanka Sloane Stephensová od aprílovej sérii siedmich víťazstiev na antuke a zisku titulu prehrala 12 zo 14 zápasov. Bývalá grandslamová šampiónka neprelomila krízu ani na turnaji WTA 500 v mexickej Guadalajare, kde nestačila po výsledku 4:6, 3:6 na Austrálčanku z druhej stovky rebríčka Oliviu Gadeckú a utrpela piatu prehru v rade.