Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková vybavila súperku za 66 minút, Ukrajinke nadelila v Pekingu kanára

Šramková smeruje do druhého kola.
Šramková smeruje do druhého kola.Mathias Schulz / Zuma Press / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. septembra?

22:40 - Viktória Hrunčáková postúpila na harde v americkom Berkeley do osemfinále dvojhry. Domácu Aspen Schumanovú zdolala hladko 6:2, 6:2.

15:27 - Duel druhého kola challengerového podujatia na lisabonskej antuke medzi Jozefom Kovalíkom a Raphaelom Collignonom sa napokon odohrá až vo štvrtok o 11:00.

14:55 - Rebecca Šramková si v prvom kole podujatia WTA v Pekingu poradila s Anhelinou Kalininovou. Ukrajinskú súperku zdolala za 66 minút 6:4 a 6:0. V ďalšom vystúpení ju čaká ruská hráčka Jekaterina Alexandrovová.

13:21 - Diane Parryová na úvod tisícky v Pekingu predviedla pôsobivý obrat, keď s Liang En-shuo z Taiwanu po prehranom prvom sete nestratila už ani jeden gem a zvíťazila 4:6, 6:0, 6:0. V druhom kole sa 22-ročná Francúzka stretne s druhou nasadenou Jessicou Pegulovou.

13:04 - Ugo Humbert vstúpil do veľmi dobre obsadeného turnaja ATP 500 v Tokiu, kde sa ako prvý nezmestil medzi nasadených, hladkou výhrou 6:1, 6:2 nad domácim Šintarom Močizukim. O štvrťfinále si francúzsky tenista zahrá s víťazom amerického duelu Tiafoe - Nakashima.

12:07 - Bývalá 22. hráčka sveta Čang Šuaj oslavuje svoju prvú singlovú výhru od konca minulého januára. Rekordnú šnúru 24 porážok v rade pretrhla 35-ročná Číňanka na domácom turnaji WTA 1000 v Pekingu, kde porazila 7:6, 7:6 Američanku McCartney Kesslerovú. V druhom kole narazí na šiestu nasadenú Emmu Navarrovú (H2H 0:0).

11:21 - Hubert Hurkacz zakončil všetky tri predchádzajúce štarty na akcii ATP 500 v Tokiu hneď na úvodnom protivníkovi, ale vstup do tohto ročníka zvládol. Ôsmy hráč sveta zdolal v prvom kole 6:4, 6:7, 6:4 minuloročného semifinalistu Marcosa Girona a o štvrťfinále si zahrá s Jackom Draperom alebo kvalifikantom Mattiom Belluccim.

Zostrih zápasu Giron - Hurkacz.
Flashscore

09:51 - Naomi Osaková vyhrala svoje prvé stretnutie po rozchode s trénerom Wimom Fissettom a angažovaní slávneho kouča Patricka Mouratogloua. Bývalá svetová jednotka zdolala v úvodnom kole na prestížnej tisícke v čínskom Pekingu 6:3, 6:2 Luciu Bronzettiovú. V ďalšom kole sa šampiónka ročníka 2019 stretne s Juliou Putincevovou.

08:48 - Matteo Berrettini znova po dvoch týždňoch a vo štvrtom vzájomnom súboji porazil Botica van de Zandschulpa. Bývalý šiesty hráč sveta zahájil svoj debut na päťstovke v Tokiu víťazstvom 6:3, 6:4 nad holandským kvalifikantom a v druhom kole môže naraziť na nasadenú jednotku a šampióna spred dvoch rokov Taylora Fritza, ak Američan zvládne duel s Arthurom Filsom.

Zostrih zápasu van de Zandschulp - Berrettini.
Flashscore

07:37 - V prvom kole zdolal krajana Kližana, teraz ho čaká belgická prekážka. Jozef Kovalík si v rámci challengerového podujatia na lisabonskej antuke zmeria sily s Raphaelom Collignonom. Štart zápasu je naplánovaný na 14:00.

07:28 - Po postupe z kvalifikácie sa na hlavnej karte turnaja WTA v Pekingu predstaví Rebecca Šramková. Slovenská tenistka zabojuje o účasť v dueli s Jekaterinou Alexandrovovou proti Ukrajinke Anheline Kalininovej.

07:19 - Carlos Alcaraz je tretím istým účastníkom tohto ročníka Turnaja majstrov v Turíne. Úradujúci víťaz French Open a Wimbledonu sa pridal k Jannikovi Sinnerovi a Alexanderovi Zverevovi. Na akcii pre osem najlepších tenistov sezóny debutoval vlani a vypadol v semifinále s neskorším šampiónom Novakom Djokovičom.

07:00 - Viktória Hrunčáková po boku austrálskej spoluhráčky Jaimee Fourlisovej neuspela v prvom kole štvorhry na turnaji v Berkeley. Na americkom harde za takmer dve hodiny podľahli páru Bhosaleová-Burgičová 5:7, 6:2 a 6:10. V rovnakom stredisku čaká Slovenku večerný duel dvojhry proti domácej Aspen Schumanovej.