Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramková zdolala Zidanšekovú na štvrtý pokus, Raducanuová v Soule skrečovala

Aktualizované
Šramková postúpila do ďalšieho finále.
Šramková postúpila do ďalšieho finále.Flashscore / Mathias Schulz / Zuma Press / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 21. septembra?

22:57 - Výber sveta je pred záverečným hracím dňom v nemeckom Berlíne na najlepšej ceste k zisku hetriku v Laver Cupe. Vo štvorhre dominovali Ben Shelton a Alejandro Tabilo 6:1, 6:2 proti Casperovi Ruudovi a Stefanosovi Tsitsipasovi, čím zvýšili svoj náskok pred európskym tímom na 8:4.

21:22 - Alexander Zverev tretíkrát v rade nedokázal nájsť spôsob, ako poraziť Taylora Fritza, s ktorým prehral na posledných dvoch Grand Slamoch. Aktuálny druhý hráč sveta neuspel ani v domácich podmienkach na Laver Cupe a v Berlíne prehral súboj úradujúcich grandslamových finalistov 4:6, 5:7. Víťazstvo Američana znamená pre svetový výber vedenie 6:4.

18:20 - Holger Rune sa v posledných týždňoch dostal do ďalšej krízy. Po neúspechu v prvom kole US Open nezvládol ani svoj úvodný zápas ako nasadená jednotka v čínskom Chang-čou, kde v druhom kole senzačne prehral 5:7, 4:6 so 160. hráčom sveta Jasutakom Učijamom a zaznamenal svoju najhoršiu rebríčkovú prehru od januárového Australian Open.

Zostrih stretnutia Rune - Učijama.
Flashscore

17:07 - Carlos Alcaraz začal svoju premiéru na Laver Cupe prehrou vo štvorhre po boku Alexandra Zvereva. Úradujúci šampión French Open a Wimbledonu však v sobotu zdolal svojho rovesníka Bena Sheltona 6:4, 6:4 bez straty podania a zariadil vyrovnanie série na 4:4.

15:32 - Rebecca Šramková sa v boji o svoj premiérový titul v nedeľu stretne s Laurou Siegemundovou z Nemecka, ktorá zdolala Arianne Hartonovú z Holandska dvakrát 6:3.

15:04 - Frances Tiafoe sa výrazne podieľal na oboch triumfoch výberu sveta v posledných dvoch ročníkoch Laver Cupu a k bodom prispel aj teraz. Američan zdolal svetovú päťku Daniila Medvedeva 3:6, 6:4, 10:5. 

13:24 - Daria Kasatkinová vyhrala aj svoje piate tohtoročné semifinále a teší sa na ďalšiu finálovú účasť, všetky si vybojovala na podujatiach WTA 500. Tú poslednú v juhokórejskom Soule po víťazstve 6:3, 6:4 nad krajankou a kométou tejto sezóny Dianou Šnaiderovou. O svoj druhý tohtoročný a celkovo ôsmy titul si zahrá s Beatriz Haddadovou Maiovou.

13:15 - Najvyššie nasadený Talian Lorenzo Musetti zdolal po dramatickom trojsetovom boji Austrálčana Christophera O'Connella 6:7 (5), 6:4, 7:6 (4) a zahrá si vo štvrťfinále turnaja  v čínskom Čcheng-tu.

Zostrih stretnutia Musetti - O'Connell.
Flashscore

12:45 - Druhé finále za dva týždne. Šramková potvrdila skvostnú formu a zahrá si o titul v Thajsku.

12:00 - Francúzsky tenista Adrian Mannarino sa prebojoval do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu po víťazstve 7:6 (3), 2:6, 6:4 nad domácim I Čouom.

10:37 - Piata nasadená Ruska Diana Šnajderová zdolala štvorku pavúka Ukrajinku Martu Kosťukovú 7:6 , 6:3 a uzavrela kvarteto semifinalistiek na turnaji v Soule.

9:04 - Chorvátsky tenista Marin Čilič zdolal na turnaji ATP v Chang-čou ôsmeho nasadeného Japonca Jošihita Nišioku 6:4, 6:1 a postúpil do štvrťfinále dvojhry. Španiel Roberto Carballes Baena si poradil s Američanom Mitchellom Kruegerom 3:6, 6:3, 6:4.

8:48 - Po senzačnom triumfe na US Open 2021 sa Emma Raducanuová trápi so zdravotnými problémami, ktoré ju prenasledujú aj v tejto sezóne. Bývalá svetová desiatka musela pre zranenie nohy skrečovať svoje štvrťfinále na päťstovke v Soule, kde prehrala prvý set (1:6) s najvyššie nasadenou Dariou Kasatkinovou a následne odstúpila. Ruska sa ešte v sobotu stretne o finále s krajankou Dianou Šnajderovou či Martou Kosťukovou.

8:20 - Brazílčanka Beatriz Haddadová Maiová suverénnym spôsobom postúpila do semifinále dvojhry na tenisovom turnaji WTA v kórejskom Soule po víťazstve 6:2, 6:1 nad Ruskou Polinou Kudermetovovou.

8:00 - Semifinále dvojhry na turnaji WTA 250 v thajskom meste Hua Hin bude mať pre slovenských fanúšikov špeciálnu príchuť. Finalistka minulotýždňového turnaja v tuniskom Monastire Rebecca Šramková nastúpi od 11:00 proti Slovinke Tamare Zidanšekovej.

"Mám jej čo odplácať, vlani som s ňou prehrala vo finále turnaja WTA 125 v Bari. Nevyužila som vtedy tri mečbaly," zaspomínala si Šramková. Celkovo má so Zidanšekovou negatívnu zápasovú bilanciu 0:3.