Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šramkovú nerozhodilo ani nečakané prerušenie, Hrunčáková padla v oboch vystúpeniach

Rebecca Šramková si zmeria sily s tenistkou z TOP 50 svetového rebríčka.
Rebecca Šramková si zmeria sily s tenistkou z TOP 50 svetového rebríčka.Profimedia / Hasan Mrad / Zuma Press
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 19. septembra?

20:35 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková padla na turnaji W100 v Portugalsku aj vo svojom druhom štvrtkovom strete. Tentoraz vo štvorhre s českou partnerkou Detiucovou nestačili na portugalskú dvojicu M. Jorgeová/F. Jorgeová a prehrali v dvoch setoch 2:6, 5:7. 

17:25 - Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa prebojovala už do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. Finalistka minulotýždňového turnaja v tuniskom Monastire zvíťazila vo štvrtkovom súboji 2. kola nad štvrtou nasadenou Poľkou Magdou Linetteovou 7:6 (5), 6:4 za 2:18 h. Šramkovej (102. v rebríčku WTA) sa podaril cenný skalp hráčky, ktorá je vo svetovom rebríčku o 59 miest vyššie. Jej štvrťfinálovou súperkou bude Chorvátka Jana Fettová, ktorá medzi najlepšiu osmičku postúpila bez boja.

16:32 - Argentínski tenisti sa vo štvrťfinále Davisovho pohára stretnú s obhajcami titulu Talianmi. Dvojice finálového turnaja, ktorý sa uskutoční od 19. - 24. novembra v španielskej Malage, určil štvrtkový žreb. O postup medzi štyri najlepšie družstvá zabojujú aj Američania proti Austrálčanom, Nemci si zmerajú sily s Kanadou a domáci Španieli vyzvú Holanďanov. Šestnásť tímov sa minulý týždeň predstavilo v skupinovej fáze v štyroch rôznych dejiskách. Slováci hrali v čínskom Ču-chaji, no zaznamenali iba prehry proti Nemecku, USA a Čile. 

15:30 - Viktória Hrunčáková prvý z dvoch štvrtkových duelov do úspešného konca nedoviedla. Ukrajinskej tenistke Darii Snigurovej podľahla v portugalskom Caldas da Rainha 2:6, 4:6. Od 19:00 sa však na kurt postaví opäť, tentoraz po boku Anastasie Detiucovej. Súperkami slovensko-českého dua bude domáce sestry Francisca a Matilde Jorgeové

14:00 - Zápas Rebeccy Šramkovej v thajskom meste Hua Hin musel byť pre dážď prerušený. Slovenka v tom čase nad Magdou Linettovou z Poľska vyhrávala 1:0, keďže prvý set zvládla 7:6. V tom druhom priebežne viedla 4:3. 

13:39 - Ôsmy nasadený Rus Roman Safiullin si na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu poradil s Talianom Fabiom Fogninim v troch setoch 6:3, 4:6, 6:4. Argentínčan Federico Agustin Gomez zvíťazil nad Francúzom Alexandrom Müllerom 6:4, 7:5. 

Zostrih zápasu.
Flashscore

12:25 - Alexander Ševčenko z Kazachstanu si poradil s Marcom Trungellitim z Argentíny 6:1, 6:1. Španiel Roberto Carballes Baena vyradil Francúza Corentina Mouteta po dvoch setoch 7:6 (6), 6:1. Obaja víťazi postúpili do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v čínskom meste Chang-čou.

11:35 - Čínsky tenista I Čou sa prebojoval do 2. kola na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. V úvodnom kole postúpil cez Cenga Čun-hsina z Taiwanu, ktorý za stavu 1:1 zápas skrečoval. Nemec Yannick Hanfmann zdolal Japonca Šintara Močizukiho hladko 6:4, 7:6 (4). Austrálčan Christopher O'Connell vyradil Pavla Kotova z Ruska po dvoch setoch 6:4, 7:5. 

11:16 - Brazílska tenistka Beatriz Haddadová Maiová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Soule. Turnajová trojka v 2. kole zvíťazila nad Ajlou Tomljanovičovou z Austrálie 6:3, 6:4. 

10:55 - Kei Nišikori odohral v čínskom Čcheng-tu len ôsmy turnaj v tomto roku a skončil na ňom hneď po úvodnom zápase. Bývalý štvrtý hráč sveta a grandslamový finalista, ktorý už niekoľko rokov bojuje so zdravotnými problémami, podľahol miestnemu talentovanému tínedžerovi Šang Ťün-čchengovi dvakrát 4:6. Číňan sa o štvrté tohtoročné štvrťfinále na okruhu ATP i v kariére stretne s Romanom Safiullinom alebo Fabiom Fogninim.

Zostrih zápasu.
Flashscore

10:45 - Argentínska tenistka Nadia Podoroska postúpila do štvrťfinále na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. V štvrtkovom 2. kole hladko zdolala druhú nasadenú Češku Kateřinu Siniakovú 6:3, 6:3. Španielka Rebeka Masárová vyradila turnajovú trojku Wang Sin-jü z Číny po trojsetovej dráme 7:6 (6), 3:6, 7:5.  

10:12 - Japonský tenista Jošihito Nišioka sa prebojoval do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v čínskom meste Chang-čou. Ôsmy nasadený hráč zdolal v úvodnom kole Nemca Maximiliana Marterera v dvoch setoch 6:4, 6:2. Austrálčan Rinky Hijikata zvíťazil nad Damirom Džumhurom z Bosny a Hercegoviny po trojsetovej bitke 2:6, 7:6 (6), 6:2. 

08:13 - Japonská tenistka Naomi Osaková odštartuje rok 2025 na turnaji WTA v novozélandskom Aucklande. Bývalá svetová jednotka sa v tejto sezóne vrátila do súťažného kolotoča po materskej prestávke. Štvornásobný grandslamová šampiónka momentálne figuruje v rebríčku na 76. mieste.

7:15 - Úspešný deň na španielskej pôde prežila uprostred pracovného týždňa Katarína Kužmová, keď najskôr zvládla dvojhru a neskôr aj štvorhru. V Ceute ďalej narazí na čínsku tenistku Zijun Jiangovú

06:50 - Zo stredajšieho stretu Sloveniek v Caldas da Rainha vyšla úspešnejšie Viktória Hrunčáková. Po vyradení Renáty Jamrichovej zabojuje proti Darii Snigurovej z Ukrajiny. Dvojica protagonistiek sa už na kurte stretla koncom novembra 2021. Z triumfu sa vtedy tešila reprezentantka našich východných susedov. Prvá menovaná ešte následne zavŕši bohatý program večernou štvorhrou. 

06:30 - Rebecca Šramková si iba nedávno odkrútila najväčšie finále kariéry v tuniskom Monastire, no už o niekoľko dní sa presunula na ďalší turnaj do Thajska. Po úspechu v úvodnom zápase ju teraz čaká v meste Hua Hin výzva menom Magda Linettová. Poľke patrí vo svetovom rebríčku 43. miesto. 

06:00 - Maria Sakkariová nebude pre zranenie štartovať na blížiacej sa tisícke v Pekingu, kde začne 25. septembra hlavná súťaž.