Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Štart Laver Cupu, Šramková vo štvrťfinále v Thajsku. Klein proti Jarrymu

Šramkovú čaká štvrťfinálové meranie síl.
Šramkovú čaká štvrťfinálové meranie síl. Flashscore / Hasan Mrad / Zuma Press / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 20. septembra?

10:20 - Kazašský tenista Michail Kukuškin postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v čínskom meste Chang-čou. V druhom kole zdolal krajana Alexandra Ševčenka v dvoch setoch 6:4 a 7:6 (3).

8:40 - Ruský tenista Alibek Kachmazov sa prebojoval do štvrťfinále na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. V druhom kole zdolal Tara Daniela z Japonska v dvoch setoch 7:6 (1) a 6:1.

8:00 - Slovenskú tenistku Rebeccu Šramkovú (102.) čaká štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v thajskom meste Hua Hin. Jej súperkou bude Chorvátka Jana Fettová, ktorá sa v rebríčku nachádza o 27 miest nižšie (129.).

7:45 - Lukáš Klein bude v čínskom meste Čcheng-tu bojovať o postup do štvrťfinále. Jeho súperom bude 28. hráč rebríčka Nicolás Jarry z Čile.

07:00 - Dnes popoludní sa v Berlíne začína 7. ročník trojdňového exhibičného podujatia Laver Cup, v ktorom sa stretnú tím Európy a tím sveta, ktorý obhajuje triumfy z predchádzajúcich dvoch sezón. Vo dvojhre sa stretnú Nór Casper Ruud a Argentínčan Francisco Cerúndolo, Grék Stefanos Tsitsipas a Austrálčan Thanassi Kokkinakis, takisto Bulhar Grigor Dimitrov s Čilanom Alejandrom Tabilom. Vo štvorhre si zmerajú sily Španiel Carlos Alcaraz a Nemec Alexander Zverev proti Američanom Taylorovi Fritzovi a Benovi Sheltonovi.