Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Stratí Škriniar ďalšieho hviezdneho kolegu? Neymar vyjadril túžbu odísť z PSG

Nastane úplný rozpad super tria?
Nastane úplný rozpad super tria?Profimedia
Brazílsky futbalista Neymar (31) oznámil vedeniu Paríža Saint-Germain, že chce po šiestich rokoch opustiť Park princov. Krídelník podľa denníka L'Equipe informoval francúzsky klub, že má v úmysle odísť ešte počas letného prestupového obdobia.

Neymar sa chce podľa medializovaných informácií vrátiť do Barcelony, z ktorej prestúpil do PSG v lete 2017 za rekordných 222 miliónov eur. Podľa španielskeho denníka Marca si však tréner "Blaugranas" nemyslí, že by zapadol do jeho tímu.

Xavi, ktorý počas aktívnej kariéry s Neymarom hrával (2013 až 2015) a získal s ním pre Barcelonu zatiaľ poslednú trofej v Lige majstrov (2015), sa domnieva, že príchod Brazílčana by mohol zmeniť dobrú atmosféru v klube.

"Neymar je rozhodnutý vrátiť sa do Barcelony. Jeho situácia je prinajmenšom paradoxná. Pred rokom to bol Paríž, kto bol odhodlaný nechať ho odísť a bol to Brazílčan, kto chcel zostať. Teraz, keď chce Al-Khelaifi, aby zostal, je to Neymar, kto sa rozhodol odísť," napísal L'Equipe.

Jedným z dôvodov rozhodnutia k odchodu by mala byť skutočnosť, že fanúšikovia úradujúceho francúzskeho šampióna, s ktorým má zmluvu platnú do leta 2025, protestovali pred jeho domom. V minulosti už s priaznivcami PSG mal problémy.

Parížanov opustil po uplynulej sezóne Argentínčan Lionel Messi a novú zmluvu odmieta podpísať aj ďalší hviezdny útočník Kylian Mbappé. Do hlavného mesta nedávno prišiel Milan Škriniar, ktorý tak môže stratiť ďalšieho svetového spoluhráča.

Už v nedeľu o zámere Neymara odísť do Katalánska informoval katarský novinár Mahout Al-Marri. Podľa neho sa brazílsky útočník vráti na Camp Nou po tom, ako Ousmane Dembélé zamieri do Paríža.