Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Strhujúce predstavenie Simonsa v Utahu, efektívne trio pri výhre Warriors

Kanadský basketbalista si stanovil osobné maximum.
Kanadský basketbalista si stanovil osobné maximum. Profimedia
Na svoje posledné vystúpenie bude s radosťou spomínať Anfernee Simons (23) z Portlandu, stal sa skutočne zlomovým faktorom výhry svojho celku. Golden State uspelo aj vďaka produktívnej trojici, ktorá nazbierala 87 bodov.

New York Knicks - Dallas Mavericks 100:121

Hostia z Dallasu si k jedenástim prehrám pripísali jedenásty víťazný zápis a opäť sa o to vo výrazných parametroch postaral Luka Dončič. Na métu minimálne troch desiatok bodov dosiahol už šestnástykrát v ročníku. Tentoraz ich zaznamenal presné 30 a pridal aj osem doskokov a sedem asistencií.

Los Angeles Clippers - Sacramento Kings 96:123

Toronto Raptors - Orlando Magic 121:108

Domáce mužstvo si do tabuľky Východnej konferencie pripisovalo dvanástu výhru sezóny. Najproduktívnejším protagonistom stretnutia bol 32-bodový Ogugua Anunoby. Britský basketbalista zaknihoval v aktutálnom ročníku tento počet bodov druhý raz a proti Orlandu svietili pri jeho mene ešte dva doskoky a štyri asistencie.

Charlotte Hornets - Milwaukee Bucks 96:105

Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder 128:135

Najviac bodov bolo k videniu na štadióne Target Center, no domáci fanúšikovia z toho radosť nemali. Z ich palubovky si víťazstvo odniesol celok Oklahomy, ktorej k tomu 33 bodmi výrazne dopomohol Shai Gilgeous-Alexander. Kanaďan, ktorý sa pravidelne dostáva cez hranicu 30 bodov, získal aj jeden doskok a poltucet asistencií.

Golden State Warriors - Houston Rockets 120:101

K štvrtej výhre hositeľa z ostatných piatich pokusov prispel svojím predstavením 36-bodový Andrew Wiggins, ktorému sa podarilo zaznamenať osem úspešných trojok. Skvelo mu sekundoval aj líder Stephen Curry a nastrieľal rovné tri desiatky bodov. Aj tretí najlepší strelec stretnutia bol z radu Warriors - Jordan Poole s jeho 21 bodmi.

Utah Jazz - Portland Trail Blazers 111:116

Kľúčovým faktorom hostí a absolútnou hviezdou noci sa stal Anfernee Simons. Portland uspel v domácom prostredí Utahu najmä vďaka jeho úchvatnému 45-bodovému výkonu. Métu štyridsiatich bodov pokoril po prvý raz v sezóne, vytvoril si kariérne maximum a značne sa podpísal pod cenný zápis svojho tímu, pre ktorý to bola v posledných deviatich vystúpeniach iba druhá výhra.