Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sú to únavné chvíle, ale žijeme svoj sen. Son akceptuje náročný program

Son dobre vie, že náročný program mu pomáha plniť detské sny.
Son dobre vie, že náročný program mu pomáha plniť detské sny.Profimedia
Útočník Tottenhamu Hotspur Son Heung-min (30) vraví, že hraním v Premier League si futbalisti plnia svoje sny, aj keď si náročný program vyberá svoju daň.

Národné súťaže a UEFA vložili do kalendára pred majstrovstvami sveta, ktoré sa začnú 20. novembra, čo najviac zápasov, aby tým zneutralizovali mesačnú prestávku.

Spurs majú pred začiatkom turnaja v Katare odohrať 10 duelov, počnúc stredajším zápasom Ligy majstrov proti Eintrachtu Frankfurt.

Son vraví, že cestovanie na zápasy a trávenie času mimo domova môže byť ťažké, ale je to súčasť života profesionálneho hráča.

"Keď sa zamyslíte, keď ste boli dieťa, aký bol váš sen? Asi každý povie, že hrať v Premier League," povedal 30-ročný útočník.

"Žijeme svoj sen a na tieto chvíle nemôžeme nikdy zabudnúť. Viem, že sú to unavené momenty. Je to psychicky aj fyzicky naozaj náročné."

Son povedie z pozície ťahúňa Južnú Kóreu na majstrovstvách sveta, kde sa v skupine H stretne spolu s Portugalskom, Ghanou a Uruguajom.

"My sme sa ale pre to narodili, milujeme to a mali by sme si to užívať. Samozrejme, čím viac si to budete užívať, tým viac šťastia tu bude," zamyslel sa najlepší ázijský futbalista súčasnosti.