Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Súboj 40-bodových hviezd na palubovke Bucks, lídri oboch konferencií prehrali

Motory tímov Lakers a Bucks predviedli vzájomný boj.
Motory tímov Lakers a Bucks predviedli vzájomný boj.Profimedia
Basketbalová liga najvyššej svetovej kvality si pripravila ďalšiu nádielku súťažných stretnutí. Mužstvá na prvých priečkach oboch konferencií svoje zápasy nedotiahli do víťazného konca. Zaujala aj prestrelka hviezd na palubovke Milwaukee.

Charlotte Hornets - Washington Wizards 117:116

Atlanta Hawks - Denver Nuggets 117:109

Boston Celtics - Miami Heat 116:120 pp

Celtics, ktorým patrí samý vrchol tabuľky Východnej konferencie, privítali na svojej palubovke káder z Miami. Na devätnáste víťazstvo bostonského celku nestačil ani 37-bodový nástrel Jaylena Browna. V drese hostí bol najproduktívnejším hráčom Bam Adebayo s 28 bodmi, k výhre značne prispeli aj Herro s Butlerom.

Brooklyn Nets - Toronto Raptors 114:105

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic 107:96

Smerom k najvyšším poschodiam sa na východe šplhá mužstvo Cavaliers, ktorého súperom bol tentokrát tím z úplného dna tabuľky. Výrazný podiel na pätnástom víťaznom zápise Clevelandu mal 34-bodový Donovan Mitchell. Nad hranicu troch desiatok nastrieľaných bodov sa dostal už jedenásty raz v ročníku.

San Antonio Spurs - New Orleans Pelicans 99:117

Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers 129:133

Stretnutie tímov v hale Fiserv Forum sa premenilo na prestrelku dvoch aktérov, ktorými boli Anthony Davis a Giannis Antetoukounmpo. Z väčšieho počtu individuálne získaných bodov a aj z výhry sa tešil prvý menovaný, konto súpera zaťažil až 44 bodmi, pridal ešte 10 doskokov a štyri asistencie.

Viac než slušné predstavenie ponúkla aj domáca hviezda - grécky basketbalista si pripísal presné štyri desiatky bodov. Jeho tím prehral a ostáva na druhom mieste konferencie. V zostave víťazného Lakers zaznamenal LeBron James svoju 900. kariérnu výhru.

Utah Jazz- Indiana Pacers 139:119

Phoenix Suns - Houston Rockets 121:122

Okrem Bostonu zaváhal aj líder druhej konferencie - Phoenix veľmi tesne nestačil na celok Rockets. Hostiteľom nepomohlo ani 41 bodov Devina Bookera. Vo farbách hostí si k svojmu menu najviac bodov zapisoval Jalen Green, konkrétne ich bolo 30. Druhý najhorší celok západu tak zdolal tím zo samého vrchu.

Memphis Grizzlies - Philadelphia 76ers 117:109 

Golden State Warriors - Chicago Bulls 119:111