Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Svitolinová ukončila sezónu, Gauffová trénera. Hrunčáková vyradila Jamrichovú

Gauffová počas tréningu, tréner Gilbert za jej chrbtom.
Gauffová počas tréningu, tréner Gilbert za jej chrbtom.MediaPunch / BACKGRID / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 18. septembra?

20:35 - Svetová šestka Coco Gauffová po neúspešnej obhajobe titulu na US Open ukončila spoluprácu s trénerom Bradom Gilbertom. Rozchod oznámil šesťdesiatročný americký kouč, ktorý okrem iných trénoval Andreho Agassiho, Andyho Roddicka a Andyho Murrayho.

19:20 - Ukrajinská tenistka Elina Svitolinová podstúpila operáciu pravého chodidla a predčasne ukončila sezónu. Operačný zákrok jej má pomôcť odstrániť dlhodobý zdravotný problém. Tridsaťročná Ukrajinka sa vlani vrátila z materskej dovolenky a dostala sa do semifinále Wimbledonu. Počas celej sezóny však bojovala so zranením. 

18:30 - Katarína Kužmová si na harde v Španielsku na turnaji W15 v Ceute zahrala v stredu aj štvorhru. S partnerkou Julijou Hatoukovou zdolali v priebehu hodiny a 10 minút v dvoch setoch Švajčiarsko-francúzsku dvojicu Mettrauxová/Petretičová 6:3, 6:4.

16:10 - Slovenská tenistka Katarína Kužmová sa na turnaji v španielskom meste Ceuta prebojovala do ďalšieho kola. Na harde zdolala Mariu Vittoriovú Vivianiovú v dvoch setoch 6:4, 6:2. 

16:01 - Chorvátsky tenista Marin Čilič postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v čínskom meste Chang-čou. V úvodnom kole zdolal Američana Zacharyho Svajdu po trojsetovom boji 5:7, 6:3, 6:0. Tridsaťpäťročný Čilič štartuje v Chang-čou na základe voľnej karty, ktorú dostal od organizátorov.

Zostrih zápasu Marin Čilič - Zachary Svajda.
Flashscore

15:32 - Nemecká tenistka Laura Siegemundová sa stala prvou štvrťfinalistkou turnaja WTA v thajskom meste Hua Hin. V 2. kole dvojhry vyradila piatu nasadenú Číňanku Wang Si-jü v troch setoch 7:6 (3), 4:6, 7:6 (1).

14:00 - Stret dvoch Sloveniek v Caldas da Rainha zvládla lepšie skúsenejšia Viktória Hrunčáková. Stále len 17-ročnú krajanku Renátu Jamrichovú zdolala po troch setoch výsledkami 6:2, 4:6, 6:4. V osemfinále narazí na Dariu Snigurovú. Ukrajinskej tenistke má čo oplácať, keďže v novembri 2021 jej podľahla. 

12:42 - Legendárny švajčiarsky tenista Roger Federer sa pred víkendovým Laver Cupom v Berlíne kriticky vyjadril k hre Nemca Alexandra Zvereva. Považuje ju za príliš pasívnu, pričom v nej robí stále tie isté chyby. Zároveň však pripomenul potenciál aktuálnej dvojky rebríčka ATP.

12:23 - Japonský tenista Taro Daniel postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. V úvodnom kole vyradil šiesteho nasadeného Taliana Lorenza Sonega 6:4, 7:5.

10:00 - Viktória Morvayová natiahla nepriaznivú šnúru bez víťazstva na číslo sedem. V austrálskom Perth nestačila na Lizette Cabrerovú, ktorej podľahla dvakrát 3:6. Domáca tenitka vyzve vo štvrtok Misaki Matsudovú z Japonska. 

09:00 - Slovenský tenista Lukáš Klein postúpil do 2. kola dvojhry na turnaji ATP v čínskom Čcheng-tu. V úvodnom kole vyradil Austrálčana Adama Waltona 7:6 (3), 6:4.

08:10 - Ruská tenistka Polina Kudermetovová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Soule. V 2. kole vyradila siedmu nasadenú krajanku Jekaterinu Alexandrovovú 6:2, 7:5.

08:00 - Zaujímavé bude dianie v Caldas da Rainha, kde sa proti sebe postavia Renáta Jamrichová a Viktória Hrunčáková. Jedna z dvoch Sloveniek sa s portugalským hardom bude musieť rozlúčiť hneď na úvod podujatia. 

06:35 - Viktória Morvayová sa predstaví na tvrdom povrchu v austrálskom Perthe. Konkurentkou 23-ročnej Slovenky bude domáca Lizette Cabrerová. Protagonistky sa na kurtoch stretnú premiérovo. 

06:15 - Všetko odštartuje v čínskom meste Čcheng-tu vystúpením Lukáša Kleina. Slovenského reprezentanta čaká na tvrdom povrchu súboj s Adamom Waltonom z Austrálie, ktorý ťahá nelichotivú šnúru pozostávajúcu zo šiestich prehier. Pre dvojicu pôjde o vôbec prvý vzájomný stret. 

06:00 - Slovenských fanúšikov čaká poriadne nabitá tenisová streda. V priebehu dňa sa do akcie vrhne hneď niekoľko našich reprezentantov - Lukáš Klein, Viktória Morvayová, Renáta Jamrichová, Viktória Hrunčáková či Katarína Kužmová.