Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kasatkinová, Šnajderová, Tabilo a Fritz sa na Wimbledon naladili trofejami

Kasatkinová ovládla turnaj v Eastbourne.
Kasatkinová ovládla turnaj v Eastbourne.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 29. júna?

21:27 - Pred Wimbledonom žiadne bolesti. Djokovičovi ohľadom zranenia radil aj Ibrahimovič.

17:11 - Taylor Fritz potvrdil úlohu nasadenej jednotky a najväčšieho favorita na poslednej wimbledonskej generálke v Eastbourne. Američan vo finále nečelil ani jednému brejkbalu, zdolal v ňom 6:4, 6:3 kvalifikanta Maxa Purcella a stal sa prvým trojnásobným šampiónom tohto podujatia. V novom vydaní rebríčka sa vráti na post americkej jednotky. Ide o jeho celkovo ôsmy titul a druhý v tomto roku.

Zostrih zápasu Fritz - Purcell.
Flashscore

16:28 - Alejandro Tabilo dosiahol na Malorke na ohromný úspech pre Čile. Rodák z kanadského Toronta sa stal na najväčšom z Baleárskych ostrovov prvým čílskym šampiónom na trávnatých dvorcoch na najvyššom okruhu v open ére. Vo finále porazil 6:3, 6:4 debutanta v boji o trofej na tejto úrovni Sebastiana Ofnera a získal svoj druhý tohtoročný a zároveň kariérny titul.

Zostrih stretnutia Tabilo - Ofner.
Flashscore

15:52 - Víťazkou jednej z prestížnych generálok na Wimbledon sa stala aj Diana Šnajderová, ktorá v nemeckom Bad Homburgu odohrala svoj iba štvrtý profesionálny turnaj na tráve. Vo finále zdolala 6:3, 2:6, 6:3 Donnu Vekičovú a získala svoj druhý tohtoročný a zároveň aj kariérny titul na najvyššom okruhu. Ruska si týmto prvenstvom zaistila debut v TOP 30 rebríčku.

15:33 - Daria Kasatkinová sa znova po roku prebojovala do finále päťstovky v Eastbourne a tentoraz v ňom uspela. Ruská tenistka porazila 6:3, 6:4 Leylah Fernandezovú, prerušila sériu piatich finálových nezdarov a získala svoj celkovo siedmy titul, prvý od predvlaňajšieho augusta. Na trávnatých dvorcoch sa raduje prvýkrát v kariére a teraz má kompletnú zbierku trofejí zo všetkých povrchov.

10:07 - Vyvrcholenia sa dočká aj trávnatý turnaj na Malorke. O zisk cennej trofeje sa budú snažiť Sebastian Ofner a Alejandro Tabilo. Prvý a zároveň zatiaľ aj poslednýkrát sa Rakúšan a Austrálčan stretli v Melbourne na grandslamovom Australian Open, kde Európan zvíťazil 6:4 a 7:6.

10:00 - Fanúšikovia v Eastbourne uvidia počas soboty až dve finálové bitky. V prvej sa proti sebe od 13:30 postavia Leylah Fernandezová a Daria Kasatkinová. Doposiaľ sa obe hráčky stretli dvakrát a zakaždým sa z výhry tešila ruská tenistka. Po ženách sa boja pustia aj muži - Taylor Fritz proti Maxovi Purcellovi.

09:48 - O prvé z väčších finálových stretnutí sa postarajú Diana Šnajderová a Donna Vekičová. Hráčky z miest s poradovými číslami 47 a 49 v rebríčku WTA sa na nemeckej tráve od 12:30 pobijú o titul na podujatí v Bad Homburgu.

09:37 - Pred pondelkovým štartom očakávaného Wimbledonu ostáva vo svete tenisu ešte pár nevyriešených otázok. Odpovede na niektoré z nich prinesú finálové súboje na turnajoch v Bad Homburgu, Eastbourne a na Malorke.