Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Wimbledon je za rohom, vrcholia prípravné turnaje na trávnatý Grand Slam

 Fritz postúpil do finále.
Fritz postúpil do finále.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 28. júna?

22:16 - Purcell vo finále v Eastbourne nastúpi proti najvyššie nasadenému Američanovi Taylorovi Fritzovi, ktorý zdolal Austrálčana Aleksandara Vukiča 7:6 (5), 7:6 (4).

Zostrih zápasu Fritz - Vukič.
Flashscore

22:02 - Ruskí tenisti Karen Chačanov a Ľudmila Samsonovová odmietli štartovať na OH v Paríži. V piatok to potvrdil Medzinárodný olympijský výbor (MOV). Namiesto Chačanova so Samsonovovou dostali pozvánku 50. hráč svetového rebríčka ATP Pavel Kotov a Anna Kalinská, ktorej patrí v rebríčku WTA 17. miesto.

Na olympiáde sa pod neutrálnou vlajkou predstaví osem hráčov z Ruska, pozvanie prijali aj Roman Safiullin (43.) či Jekaterina Alexandrovová (22.). Informácie priniesla agentúra AP.

20:28 - Austrálsky tenista Max Purcell zvíťazil v semifinále dvojhry na turnaji ATP v Eastbourne nad domácim Britom Billym Harrisom 6:4, 4:6, 6:4.

19:15 - Sebastian Ofner premenil svoje prvé semifinále na tráve na Malorke vo svoje prvé finále na okruhu ATP. Rakúšan zdolal britského kvalifikanta Paula Jubba 6:4, 7:5, ktorý nenadviazal na skalp najvyššie nasadeného Bena Sheltona.

18:05 - Čilský tenista Alejandro Tabilo zvíťazil v semifinále dvojhry na turnaji ATP na Malorke nad Francúzom Gaelom Monfilsom 2:6, 6:2, 7:6 (3). Vo finále ho čaká lepší z dvojice Jubb - Ofner.

Zostrih stretnutia Tabilo - Monfils.
Flashscore

16:57 - Daria Kasatkinová si znovu po roku zahrá finále na turnaji WTA 500 v Eastbourne. Ruska v semifinále otočila súboj s finalistkou French Open a siedmou hráčku sveta Jasmine Paoliniovou a zvíťazila 3:6, 7:5, 6:3. Šiesta nasadená sa v boji o titul stretne s Leylah Fernandezovou.

16:39 - Emma Navarrová podľahla v semifinále turnaja v Bad Homburgu Diane Šnajderovej. Ruska porazila nasadenú trojku 7:5, 2:6, 6:3 a zahrá si o premiérovú trofej na podniku WTA 500. V rebríčku žien 47. hráčka sveta prvýkrát v tomto týždni musela hrať tri sety a postupom do finále si zaistila posun do TOP 40.

14:27 - Kanadská tenistka Leylah Annie Fernandezová sa stala prvou finalistkou turnaja WTA v Eastbourne. V semifinále ako nenasadená hráčka zdolala štvorku podujatia Američanku Madison Keysovú 6:3, 3:6, 6:3.

13:08 - Slovenky spoznali žreb Wimbledonu. Schmiedlová proti čínskej súperke, na Šramkovú čaká Kosťuková.

11:02 - Aj na Malorke sú na programe súboje o finále. Od 15:30 sa proti sebe postavia TabiloMonfils, po nich sa do akcie pustia Jubb a Ofner.

10:57 - Nižšie spomínané nemecké podujatie uvidí dve ženské bitky. Prvú obstarajú Šnajderová s Navarrovou, druhú si na svoju zodpovednosť zoberú Tomovová s Vekičovou.

10:52 - Dočká sa premiérového triumfu na tráve? Obrovská výzva, hlási Swiateková pred Wimbledonom.

10:49 - Britský Eastbourne uvidí semifinálové stretnutia v mužskej aj ženskej časti turnaja. Najprv sa do boja pustia Fernandezová s Keysovou, po nich sa na kurte predstavia Paoliniová s Kasatkinovou. Medzi mužmi sa o finále pobijú Purcell a Harris, následne Fritz a Vukič.

10:40 - Príprava na Wimbledon vrcholí a s ňou aj turnaje, ktoré predchádzajú trávnatému Grand Slamu. Semifinálové duely uvidia podujatia v Eastbourne, Bad Homburgu a na Malorke. Okrem španielskeho turnaja má v každom z nich zastúpenie americký tenis.