Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dianie na French Open komplikuje dážd, Djokoviča čaká taliansky vyzývateľ

Djokovič musí zdolať mladého vyzývateľa.
Djokovič musí zdolať mladého vyzývateľa.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 1. júna?

23:02 - Grigor Dimitrov v Paríži po nie príliš presvedčivom výkone a štvorhodinovej bitke zdolal Belgičana Zizoua Bergsa 6:3, 7:6, 4:6, 6:4. Bulhar si o svoje premiérové štvrťfinále na antukovom grandslame zahrá s Hubertom Hurkaczom.

22:48 - Na French Open už nepokračuje 14. nasadený Američan Tommy Paul. Nad jeho sily bol 23. nasadený Argentínčan Francisco Cerundolo, ktorý zvíťazil 3:6, 6:3, 6:3, 6:2.

22:35 - Slovenský tenista Jozef Kovalík ukončil svoje pôsobenie na grandslamovom turnaji French Open v 3. kole dvojhry. Na parížskej antuke bol nad jeho sily 13. nasadený Dán Holger Rune, ktorý zvíťazil 7:5, 6:1, 7:6 (2). Viac v článku.

22:04 - V súboji dvoch nasadených Američaniek uspela tá nižšie nasadená. Dvadsaťdvojka turnaja Emma Navarrová vyradila štrnástku Madison Keysovú po dvoch tajbrejkoch 7:6 (5), 7:6 (3).

20:47 - Elina Svitolinová v dueli na French Open, ktorý prerušil dážď, zdolala Rumunku Anu Bogdanovú 7:5, 6:2 a odplatila jej tohtoročnú prehru z Pohára Billie Jean Kingovej. Dvadsaťdeväťročná Ukrajinka si v Paríži zahrá so svetovou štvorkou Jelenou Rybakinovou o štvrťfinále.

20:25 - Štvrtý hráč turnaja French Open Alexander Zverev odohral vyrovnaný súboj s Tallonom Griekspoorom, no napokon ho zvládol 3:6, 6:4, 6:2, 4:6, 7:6 (3).

20:02 - Zápas Jozefa Kovalíka s Holgerom Runem bol v prvom sete prerušený pre dážď. Slovenský tenista prehrával 3:4. Duel Terezy Mihalíkovej vo štvorhre preložili na nedeľu.

19:47 - Jasmine Paoliniová si zahrá svoje druhé grandslamové osemfinále v sezóne a kariére. Svetová pätnástka zdolala v 3. kole French Open grandslamovú šampiónku Biancu Andreescuovú 6:1, 3:6, 6:0.

19:27 - Hubert Hurkacz zvládol zápas tretieho kola proti Denisovi Shapovalovovi, ktorý musel byť rozložený do dvoch dní. Najlepší poľský tenista zdolal bývalú svetovú desiatku 6:3, 7:6, 4:6, 6:1 a vyrovnal svoje maximum na French Open.

19:23 - Mirra Andrejevová oslávila koncom apríla len 17. narodeniny a tretíkrát je v grandslamovom osemfinále, prvýkrát na French Open. Ruská kométa v treťom kole zmietla sedem zápasov nezdolanú Peyton Stearnsovú 6:2, 6:1 a o svoje prvé štvrťfinále na podujatí veľkej štvorky si zahrá s domácou Varvarou Gračovou.

19:17 - S turnajom French Open sa rozlúčila sedmička Čeng Čchin-wen, Číňanku vyradila nenasadená Ruska Elina Avanesianová 3:6, 6:3, 7:6 (6). Avanesianová viedla v rozhodujúcom treťom sete už 5:2 a podávala na víťazstvo. Semifinalistka Australian Open z tohto roku však zabojovala a dostala duel do tajbrejku. V ňom však uspela Ruska, keď premenila hneď prvý mečbal.

18:47 - Alex de Minaur sa po prvý raz na French Open dostal do tretieho kola, v ktorom zdolal Jana-Lennarda Struffa, ktorému sa tento rok na antuke darí, 4:6, 6:4, 6:3, 6:3 a vylepšil tak svoje maximum z turnaja O svoje len druhé grandslamové štvrťfinále (US Open 2020) sa stretne s Daniilom Medvedevom.

18:12 - Tomáš Macháč neuspel ani vo svojom druhom zápase tretieho kola na grandslamových turnajoch a opäť prehral s ruským súperom. Na French Open bol nad jeho sily Daniil Medvedev, ktorému podľahol pomerom 6:7, 5:7, 6:1, 4:6. Viac v článku.

16:40 - Ani sobotňajší program tohtoročného French Open sa nezaobišiel bez dažďa. Všetky zápasy na vonkajších dvorcoch boli prerušené, pod zatiahnutou strechou sa pokračovalo len na kurtoch Philippa Chatriera a Suzanne Lenglenovej. Tenisti sa na kurty vrátia najskôr o 17:15 SEČ.

14:58 - Aryna Sabalenková vyhrala piaty zápas v rade proti Paule Badosovej, v treťom kole French Open zdolala svoju najlepšiu kamarátku 7:5, 6:1 a postúpila do druhého týždňa v areáli Rolanda Garrosa. Minuloročná semifinalistka sa v osemfinále stretne s Madison Keysovou alebo Emmou Navarrovou. Viac v článku.

14:27 - Kanadský tenista Felix Auger-Aliassime postúpil do osemfinále dvojhry na French Open. V pozícii nasadenej dvadsaťjednotky vyhral v 3. kole nad turnajovou pätnástkou Benom Sheltonom z USA hladko v troch setoch 6:4, 6:2 a 6:1. V boji o štvrťfinále sa stretne s tretím nasadeným Španielom Carlosom Alcarazom.

13:19 - Jelena Rybakinová je naďalej jednou z najväčších favoritiek tohtoročného French Open. Nasadená štvorka nepovolila Elise Mertensovej ani set, Belgičanku zdolala 6:4, 6:2 a druhýkrát v kariére postúpila do druhého týždňa antukového majoru. O vyrovnanie svojho maxima bude bojovať buď proti Eline Svitolinovej, alebo Ane Bogdanovej.

10:14 - Cesta Jozefa Kovalíka na tohtoročnom French Open napíše ďalšiu cennú kapitolu. Slovenský tenista najprv zvládol tri duely kvalifikácie a následne prešiel aj prvými dvoma kolami hlavnej karty. Teraz je preňho pripravená náročná prekážka v podobe dánskeho protivníka Holgera Runeho. Viac v článku.

10:01 - Tereza Mihalíková sa po boku Lindy Noskovej predstaví v druhom kole štvorhry French Open. Proti česko-slovenskej dvojici bude stáť česko-nemecké duo Krejčíková-Siegemundová.

09:57 - V akcii na kurtoch Rolanda Garrosa sa objaví aj mužská svetová jednotka. Novaka Djokoviča čaká duel s 30. hráčom rebríčka ATP, ktorým je Lorenzo Musetti. Vzájomná bilancia vyznieva lepšie pre Srba, a to v pomere 4:1. Jediná výhra Taliana sa však zrodila práve na antuke.

09:48 - Ďalší hrací deň na French Open ponúkne súboj najlepších kamarátok. Na parížskej antuke proti sebe nastúpia Paula Badosová a Aryna Sabalenková. Španielka v Paríži vyhrala dve trojsetové bitky a ukazuje, že tenis ju zase baví. Bieloruska je minuloročná semifinalistka, zatiaľ stratila len sedem gemov a počas prebiehajúcej antukovej jari si zapísala už 13 víťazstiev.