Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová sa v Paríži spamätala z kanára, French Open v znamení prekvapení

Jamrichová musela na French Open otáčať.
Jamrichová musela na French Open otáčať.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 5. júna?

23:58 - Zverev porazil De Minaura a štvrtýkrát v rade postúpil do semifinále French Open. Prelomí svoje prekliatie?

19:30 - Ruská tenistka Mirra Andrejevová sa postarala o ďalšie prekvapenie na French Open. Iba 17-ročná nenasadená hráčka vyradila vo štvrťfinále dvojhry turnajovú dvojku Bielorusku Arynu Sabalenkovú po trojsetovom boji 6:7 (5), 6:4 a 6:4 a premiérovo postúpila do semifinále na podujatiach veľkej štvorky. V boji o finále sa stretne s Taliankou Jasmine Paoliniovou.

18:28 - Renáta Jamrichová si dnes pripísala v Paríži druhú výhru, Mia Pohánková druhú prehru. Mladé Slovenky sa stretli na juniorskom French Open v zápase štvohry, tešila sa prvá menovaná. Po boku Terezy Valentovej zvládla osemfinálové meranie síl, v ktorom zdolala svoju krajanku aj kolumbijskú tenistku Mediorrealovú.

16:27 - O obrovský šok sa vo štvrťfinále French Open postarala talianska tenistka Jasmine Paoliniová, ktorá vyradila svetovú štvorku a jednu z favoritiek na celkové víťazstvo Jelenu Rybakinovú 6:2, 4:6, 6:4. V semifinále Grand Slamu si zahrá vôbec prvýkrát v kariére. Viac v článku.

15:52 - Medzi juniorkami na French Open už nebude pokračovať Mia Pohánková. Mladučká Slovenka po 68 minútach osemfinálového duelu podľahla Američanke Penickovej dvakrát 2:6.

15:23 - Renáta Jamrichová sa prebojovala do štvrťfinále juniorskej dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Šampiónka Australian Open v osemfinále ako nasadená jednotka otočila duel so Srbkou Teodorou Kostovičovou, ktorú zdolala v troch setoch 0:6, 6:3, 6:4. Šestnásťročná hráčka Národného tenisového centra nastúpi v ďalšom kole proti Češke Tereze Valentovej, svojej deblovej partnerke.

14:20 - Pre zranenia svojich tradičných deblových partneriek z núdze vytvorený, hoci nebezpečný deblový pár Kateřina Siniaková a Coco Gauffová zmietol na French Open japonsko-ukrajinský tandem Miju Katová a Naďa Kičenoková 6:0, 6:2 a bez straty setu postúpil do semifinále. O finále si česko-americká dvojica zahrá s nasadenými Caroline Dolehideovou a Desirae Krawczykovou.

14:18 - Djokovič je po operácii. Wimbledonu sa zrejme vzdá, na olympiádu by mal byť pripravený.

12:05 - Zatiaľ čo vlani bol Jannik Sinner talianskymi médiami kritizovaný za neúčasť v skupinovej fáze Davisovho pohára, v stredu 5. júna sa dostáva na titulné stránky novín a píše sa o historickom momente pre Taliansko. Rodák z juhotirolského Innichenu sa po skončení French Open stane vôbec prvým Talianom so statusom najlepšieho tenistu sveta podľa rebríčka ATP.

10:19 - Alexander Zverev hneď na úvod turnaja zdolal najväčšiu hviezdu parížskeho podujatia - z kurtu vyprevadil v troch setoch ikonu antuky Rafaela Nadala. Postupne sa prepracoval až medzi najlepšiu osmičku a teraz ho čaká súboj s odhodlaným Alexom De Minaurom. Ten je za posledných 20 rokov prvým Austrálčanom, ktorý sa na Grand Slame dostal do štvrťfinále. V ňom sa bude môcť spoľahnúť na podporu špeciálneho fanúšika. Viac v článku.

10:10 - Ženský turnaj na kurtoch Rolanda Garrosa sa dnes dozvie zloženie svojho druhého semifinále. O postup doň zabojujú Jasmine Paoliniová proti Jelene Rybakinovej, po tomto meraní síl sa na kurt dostanú Mirra Andrejevová a Aryna Sabalenková.

10:06 - Slovenské nádeje sa po zápasoch dvojhry predstavia aj vo štvorhre, v tej však nastúpia proti sebe. Jamrichová sa predstaví po boku Česky Valentovej, Pohánková tvorí dvojicu s Kolumbijčankou Mediorrealovou.

09:57 - Po bulharskej a českej prekážke čaká Renátu Jamrichovú na juniorskom French Open srbská výzva. Mladá Slovenka sa v osemfinále turnaja stretne s Teodorou Kostovičovou. Štart duelu je naplánovaný na 12:30. V akcii bude aj jej krajanka Mia Pohánková, ktorá v rovnakej fáze grandslamového podujatia vyzve od 14:00 americkú oponentku Kristinu Penickovu.