Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kuriózny deň Jamrichovej na French Open s výhrou i prehrou, ženský turnaj pozná finalistky

Jamrichová odohrala dva duely v jeden deň.
Jamrichová odohrala dva duely v jeden deň.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 6. júna?

18:40 - Jasmine Paoliniová bude v sobotu súperkou Igy Swiatekovej vo finále ženskej dvojhry na grandslamovom French Open. V druhom semifinále zdolala v pozícii nasadenej dvanástky 17-ročnú Mirru Andrejevovú. Na parížskej antuke dosiahla životný úspech a v pondelok bude prvýkrát v kariére figurovať v elitnej svetovej desiatke. Viac v článku.

18:08 - Renáta Jamrichová s Češkou Terezou Valentovou postúpili do semifinále juniorskej štvorhry na grandslamovom French Open. Vo štvrťfinále zvíťazili ako nasadené trojky nad česko-nemeckým párom Julie Paštiková, Julia Stuseková hladko 6:2, 6:1. V dueli o postup do finále nastúpia v piatok na parížskej antuke proti piatemu nasadenému taliansko-austrálskemu tandemu Vittoria Paganettiová - Emerson Jonesová.

17:00 - Iga Swiateková sa stala prvou finalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom French Open. Najvyššie nasadená obhajkyňa titulu zdolala v semifinále turnajovú trojku Coco Gauffovú. Viac v článku.

16:40 - Anna Karolína Schmiedlová sa neprebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA 125 v Makarskej. Tretia nasadená hráčka nestačila v druhom kole na austrálsku kvalifikantku Mayu Jointovú a podľahla jej 3:6, 5:7 za 113 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza viedla v druhom sete 5:4 a podávala, no tento náskok nedokázala využiť a napokon sa s turnajom rozlúčila.

15:12 - Nemecká tenistka Laura Siegemundová s Francúzom Edouardom Rogerom-Vasselinom sa stali víťazmi miešanej štvorhry na French Open. Vo finále zdolali ako turnajové dvojky štvrtý nasadený americko-britský pár Desirae Krawczyková, Neal Skupski 6:4, 7:5. Siegemundová s Rogerom Vasselinom získali titul hneď v spoločnej premiére v mixe.

14:22 - Prvé štvrtkové vystúpenie Renáte Jamrichovej nevyšlo. Svojej deblovej spoluhráčke Tereze Valentovej podľahla na juniorskom French Open 3:6 a 2:6, do semifinále sa tak nepozrie. Spolu s českou kolegyňou však ešte má šancu dosiahnuť grandslamový úspech vo štvorhre.

12:28 - Novak Djokovič má pre svojich fanúšikov dobrú správu, stredajšia operácia menisku v pravom kolene dopadla dobre. "Pre zraneniu menisku som musel urobiť niekoľko nepríjemných rozhodnutí. Stále sa s tým snažím vyrovnať, ale s radosťou vám môžem oznámiť, že operácia prebehla v poriadku. Teraz urobím všetko pre to, aby som sa k hraniu vrátil čo najskôr," napísal 37-ročný Srb na sociálne siete.

10:41 - Dlho sa o Petrosovi Tsitsipasovi hovorilo ako netalentovanom bratovi o dva roky staršieho Stefanosa. Teraz sa však grécka bratská dvojica prebojovala vôbec prvýkrát do štvrťfinále štvorhry na grandslamovom turnaji a vo štvrtkovom zápase bude hrať proti salvadorsko-chorvátskej dvojici Marcelo Arevalo - Mate Pavič o postup do semifinále. Isté už teda je, bratia Tsitsipasovci si úspešným vystúpením v Paríži vybojovali účasť na blížiacich sa olympijských hrách.

09:47 - Renáta Jamrichová má pred sebou ďalší deň, počas ktorého musí stihnúť dva grandslamové duely. Po stredajších postupoch v dvojhre i štvorhre juniorského French Open ju čakajú štvrťfinálové merania síl. Tentoraz je však pre ňu pripravená menšia kuriozita - od 12:30 sa stretne v súboji s Češkou Terezou Valentovou, s ktorou hneď potom vytvorí duo na deblový súboj proti dvojici Paštiková - Stuseková. Z jej súperky sa tak vzápätí stane kolegyňa.

09:28 - Ženský turnaj na kurtoch Rolanda Garrosa má pred sebou semifinálovú fázu. O postup do finále sa od 15:00 pobijú svetová jednotka a trojka - Iga Swiateková nastúpi proti Coco Gauffovej. Po nich sa na grandslamovú antuku dostanú Jasmine Paoliniová a mladučká Mirra Andrejevová.