Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová po debute na okruhu WTA: Som sklamaná, súperka bola mentálne vyspelejšia

Jamrichová pri debute na okruhu WTA neuspela v Prahe s Tomovovou.
Jamrichová pri debute na okruhu WTA neuspela v Prahe s Tomovovou.Profimedia
Slovenka Renáta Jamrichová (17) dostala od organizátorov Livesport Prague Open divokú kartu. Na úvod sa postavila proti skúsenej Bulharke Viktoriji Tomovovej (29), ktorej podľahla v dvoch setoch. Vôbec to však nebol jednoznačný priebeh.

Jamrichová - Tomovová 6:7, 3:6

Renáta Jamrichová sa v súboji so súperkou z TOP 50 rebríčka na antuke v Prahe nestratila. V prvej sade nevyužila tri setbaly a padla až v tajbrejku. V druhom sete si zobrala dva stratené servisy späť, ale v kľúčovom momente oň opäť prišla a Tomovová skúsene duel dohrala do víťazného konca. 

"Ťažko sa mi to po zápase hodnotí, som sklamaná. Herne to bol však veľmi dobrý súboj. Súperka bola dobrá, veľmi dobre ma držala v dlhých výmenach, čo mi nevyhovovalo. V dôležitých momentoch som spravila chyby. Celkovo to bol však dobrý zápas," prezradila pred mikrofónom Flashscore Správ 17-ročná rodáčka z Trnavy.

Rozhovor s Renátou Jamrichovou.
Flashscore

Jamrichovú čaká v pondelok v Prahe ešte štvorhra. S partnerkou Samsonovou vyzvú prvý nasadený pár Krejčíková/Siniaková. "Je to veľmi úžasná skúsenosť, že si môžem zahrať proti takýmto hráčkam. Veľmi sa na to teším," neskrývala pocity v rozhovore pre Flashscore Správy slovenská tenistka.

Jamrichovej premiéra na okruhu WTA, mladá Slovenka v Prahe tesne nestačila na favoritku