Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlovej rýchly koniec na Livesport Prague Open, Šramková sa v Poľsku zdržala iba 68 minút

Schmiedlová v Prahe dohrala.
Schmiedlová v Prahe dohrala.Flashscore / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 22. júla?

22:20 - Španiel Alejandro Davidovich Fokina zdolal v šestnásťfinále turnaja v Atlante francúzskeho tenistu Arthura Cazauxa 6:2, 7:6.

Zostrih zápasu Cazaux - Davidovich Fokina.
Flashscore

20:35 - Vondroušová nebude obhajovať olympijské striebro, do Paríža ju nepustí zranenie.

19:12 - Poľský tenista Hubert Hurkacz sa odhlásil z účasti na olympijských hrách v Paríži. Siedmy hráč svetového rebríčka uviedol ako dôvod operáciu kolena.

19:00 - Brazílsky tenista Thiago Monteiro postúpil do 2. kola dvojhry na antukovom turnaji ATP v chorvátskom Umagu. V úvodnom kole zvíťazil nad siedmym nasadeným Tomášom Macháčom z Česka v troch setoch 3:6, 6:3 a 6:4.

18:57 - Zvereva stále trápi koleno, je však pripravený obhajovať olympijské zlato.

18:15 - Najvyššie nasadená domáca hráčka Linda Nosková vyradila v Prahe Katarinu Zavackú z Ukrajiny 6:3, 6:2.

18:03 - Jakub Menšík oslávil svoj návrat na antuku víťazstvom po neúspechoch na tráve. V chorvátskom Umagu na úvod olympijskej generálky zdolal austrálskeho obhajcu titulu Alexeja Popyrina 6:3, 6:2.

Zostrih zápasu Menšík - Popyrin.
Flashscore

16:37 - Lukáš Klein vypadol v 1. kole dvojhry na antukovom turnaji ATP v rakúskom Kitzbüheli. V pondelkovom dueli nestačil na Inda Sumita Nagala, ktorému podľahol v troch setoch 4:6, 6:1 a 6:7.

16:28 - Anna Karolína Schmiedlová vypadla na podujatí Livesport Open v Prahe už v 1. kole dvojhry. Ôsma nasadená hráčka prehrala v pondelkovom zápase s "lucky loserkou" Kathinkou von Deichmannovou z Lichtenštajnska dvakrát 4:6.

16:14 - Varšavský turnaj hlási vypadnutie slovenskej tenistky. Rebecca Šramková končí už po svojom prvom vystúpení, nasadená jednotka podľahla Gruzínke Mariam Bolkvadzeovej 1:6, 2:6.

16:05 - Sinner a Swiateková naďalej vládnu tenisovým rebríčkom, Schmiedlová vyššie o deväť miest.

15:02 - Kateřina Siniaková po deblových triumfoch na Roland Garros a vo Wimbledone, kde oslavovala pred deviatimi dňami, zvládla singlový zápas na antuke. V Stromovke v prvom kole Livesport Prague Open zdolala po dva a pol hodinách boja 7:5, 4:6, 6:3 Američanku Louisu Chiricovú, aj keď v priebehu zápasu bojovala s teplotou.

14:19 - Finalistka juniorského Roland Garros Laura Samson si odbila víťaznú premiéru na okruhu WTA. Na domácej antuke v pražskej Stromovke 16-ročná Češka zmietla 6:0, 6:2 členku piatej svetovej stovky Taru Würthovú z Chorvátska, ktorá sa cez víkend rozohrala v kvalifikácii. Víťazka troch turnajov ITF si o štvrťfinále zahrá s krajankou Katarínou Siniakovou alebo Američankou Louisou Chiricovou.

13:28 - Yannick Hanfmann na antukovom turnaji ATP 250 v rakúskom Kitzbüheli porazil 6:3, 6:4 Španiela Jaumeho Munara a oplatil mu porážky z ročníka 2018 aj z nedávneho Monte Carla. O druhé tohtoročné štvrťfinále sa nemecký finalista z roku 2020 stretne s tretím nasadeným Argentínčom Tomásom Martínom Etcheverrym.

12:57- Štvrtá nasadená Magda Linetteová na turnaji  Livesport Prague Open porazila 7:6, 6:4 nemeckú šampiónku z roku 2017 Monu Barthelovú a oplatila jej sedem rokov starú prehru z Aucklandu. O štvrťfinále si poľská tenistka zahrá so Španielkou Rebeccou Masárovou.

10:12 - Jednotkou na podujatí vo Varšave je Rebecca Šramková. Slovenka si v úvode turnaja na tvrdom povrchu zmeria sily s gruzínskou protivníčkou Mariam Bolkvadzeovou. Začať by sa malo o 14:15.

10:04 - Anna Karolína Schmiedlová je v Prahe na Livesport Open nasadenou osmičkou. Jej prvou prekážkou na českej antuke bude lichtenštajnská súperka Kathinka von Deichmannová.

09:57 - Po úspešnej kvalifikácii sa Lukáš Klein predstaví v hlavnej súťaži turnaja v Kitzbüheli. Na rakúskej antuke ho v prvom kole vyzve indický oponent Sumit Nagal, 80. muž svetového rebríčka. Štart duelu je naplánovaný na 13:45.