Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hrunčáková v Poľsku skončila, Jamrichovej pikantný súboj wimbledonských víťaziek

Jamrichová v Prahe dohrala.
Jamrichová v Prahe dohrala.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. júla?

21:00 - Taliansky tenista Fabio Fognini postúpil do 2. kola dvojhry na antukovom turnaji ATP v chorvátskom Umagu. V úvodnom kole zvíťazil nad Lucom van Asschem z Francúzska 6:4, 6:3. Najvyššie nasadený Rus Andrej Rubľov je už vo štvrťfinále po triumfe nad Camilom Ugom Carabellim z Argentíny 6:4, 7:5.

Zostrih stretnutia Rubľov - Carabelli.
Flashscore

20:30 - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková úspešne odštartovali dočasne obnovenú spoluprácu z dôvodu olympiády. Na domácej antuke v pražskej Stromovke porazili v zápase štyroch víťaziek Wimbledonu juniorky Lauru Samson a Renátu Jamrichovú. Viac v článku.

19:08 - Dva dni po triumfe vo švajčiarskom Gstaade vstúpil Matteo Berrettini úspešne do ďalšieho antukového turnaja ATP 250 v horskom stredisku Kitzbühel v Rakúsku. Hoci duel s Pavlom Kotovom začal stratou podania, taliansky tenista zvíťazil nad ruským súperom 7:6, 7:6 a pripísal si šieste víťazstvo v rade. V druhom kole vyzve Čiľana Alejandra Tabila.

Zostrih zápasu Berrettini - Kotov.
Flashscore

17:15 - Laura Samson, spoluhráčka Renáty Jamrichovej vo štvorhre na Livesport Prague Open, v premiérovom stretnutí s členkou TOP 200 oslavuje svoj doposiaľ najcennejší skalp. Šestnásťročná Češka na domácej antuke v pražskej Stromovke zdolala 1:6, 7:5, 6:3 nachladenú krajanku a 38. hráčku sveta Kateřinu Siniakovú a pri debute na okruhu WTA postúpila už do štvrťfinále. V ňom sa stretne s Ruskou Oksanou Selechmetevovou.

15:28 - Mirra Andrejevová si na antuke v rumunskom Iasi skúša premiéru v úlohe nasadenej jednotky turnaja WTA a zatiaľ je suverénna. Po Nemke Nome Nohaovej Akugueovej 17-ročná Ruska zmietla aj čerstvú finalistku z Budapešti Aliaksandru Sasnovičovú a po výhre 6:1, 6:3 postúpila so stratou iba siedmich gemov do štvrťfinále. O iba druhé semifinále na hlavnom okruhu si semifinalistka French Open zahrá s Chorvátkou Leou Boskovičovou.

14:51 - Viktória Hrunčáková končí na podujatí vo Varšave už po svojom úvodnom vystúpení. Nad jej sily bola srbská protivníčka Nina Stojanovičová, ktorá Slovenku zdolala za dve hodiny a osem minút 4:6, 6:4, 6:3.

14:16 - Krátky rozhovor s wimbledonskou šampiónkou Barborou Krejčíkovou pre CANAL+ Sport.

13:28 - Prvý hráč rebríčka ATP Jannik Sinner musel pre chorobu odložiť cestu do Paríža, kde sa cez víkend začne olympijský turnaj. Dvadsaťdvaročný Talian mal do dejiska hier doraziť v utorok, podľa agentúry ANSA ale nakoniec pricestuje pravdepodobne až vo štvrtok. Dôvodom je jeho zdravotný stav sprevádzaný vysokými horúčkami. 

11:05 - Turnaj pod piatimi kruhmi a zbohom. Murray v Paríži uzavrie svoju bohatú kariéru.

10:32 - Jozef Kovalík stroskotal v rámci dvojhry v chorvátskom Umagu už počas kvalifikácie. Teraz sa musí naladiť na štvorhru, v ktorej spolu s argentínskym kolegom Camilom Ugom Carabellim vyzvú indicko-francúzsku dvojicu Bhambri - Olivetti.

10:18 - Renáte Jamrichovej nevyšiel singlový debut na okruhu WTA v rámci turnaja Livesport Prague Open podľa predstáv. Čerstvá víťazka juniorského Wimbledonu teraz bude čeliť hráčke, ktorá trávnatý Grand Slam ovládla v kategórii žien. Jamrichovú po boku Češky Laury Samson čaká duel s domácim duom Krejčíková - Siniaková. Druhá menovaná nedávno takisto triumfovala v All England Clube, odkiaľ si doniesla deblový titul.

09:57 - Viktória Hrunčáková odštartuje svoju cestu turnajom vo Varšave. V prvom kole podujatia na tvrdom povrchu vyzve Ninu Stojanovičovú, 729. hráčku rebríčka WTA. Štart duelu bol naplánovaný na 12:40.

09:30 - Rafael Nadal a Carlos Alcaraz už dorazili do olympijskej dediny. Tridsaťosemročný veterán a jeho nástupca sú prihlásení do turnaja dvojhry a pre podujatie pod piatimi kruhmi vytvorili spoločne aj deblovú dvojicu. Nadal dorazil do Paríža priamym letom z podujatia v Bastade, Alcaraz sa pripravoval doma v Murcii. Spoločný tréning ich čaká v stredu.