Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Krejčíková so Siniakovou ovládli hviezdne finále, na OH sa naladili domácim triumfom

Krejčíková a Siniaková nestratili v Prahe ani set.
Krejčíková a Siniaková nestratili v Prahe ani set.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. júla?

21:08 - Jakub Menšík končí v chorvátskom Umagu. Osemnásťročný Čech prehral vo svojom druhom semifinále a prvom na antuke so 17. hráčom sveta Lorenzom Musettim z Talianska 4:6, 1:6 a môže sa vydať do Paríža na svoju olympijskú premiéru.

Zostrih zápasu Menšík - Musetti.
Flashscore

19:12 - Štvrtý nasadený argentínsky tenista Francisco Cerundolo zvíťazil v semifinále dvojhry na turnaji ATP v chorvátskom Umagu nad jednotkou pavúka Rusom Andrejom Rubľovom 7:6 (6), 6:4.

Zostrih stretnutia Cerundolo - Rubľov.
Flashscore

16:42 - Vo finále dvojhry na antukovom turnaji ATP v rakúskom Kitzbüheli sa stretnú Berrettini a Francúz Hugo Gaston. Jeho súper Argentínčan Facundo Diaz Acosta skrečoval semifinálový zápas za stavu 1:6, 0:2 vo svoj neprospech.

14:28 - Taliansky tenista Matteo Berrettini sa stal prvým finalistom dvojhry na antukovom turnaji ATP v Kitzbüheli. V semifinále zdolal Nemca Yannicka Hanfmanna 6:4, 6:4.

13:20 - Magda Linetteová vo finále Livesport Prague Open zmietla 6:2, 6:1 krajanku Magdalenu Frechovú a deň pred štartom olympiády ukončila viac ako štvorročné čakanie na tretí titul. Poľská hráčka v Stromovke oslavuje premiérový triumf na antuke, naopak o šesť rokov mladšej Frechovej sa finálový debut vôbec nevydaril.

12:32 - Štrnásty hráč sveta Ben Shelton svoj prvý zápas v rámci prípravy na US Open nezvládol. Na domácej pôde v Atlante 21-ročný Američan prekvapivo nestačil rovnako ako vlani na čínskeho tínedžera Šang Ťün-čchenga, ktorému podľahol 6:7, 4:6 a prehral aj tretí vzájomný zápas.

12:12 - Trénoval aj napriek obavám zo zranenia. Neviem, ako to bude ďalej, vraví Nadalov tréner.

11:28 - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková víťaznú chémiu nestratili. Deň pred štartom olympijského turnaja, na ktorom budú v Paríži obhajovať zlaté medaily z Tokia, oslavujú triumf na domácom Livesport Prague Open. Najvyššie nasadené Češky prešli súťažou na antuke v Stromovke, kde sa vedľa seba predstavili prvýkrát v sezóne, bez straty setu. Vo finále sedemnásobné grandslamové šampiónky zdolali 6:3, 6:3 víťazky piatich Grand Slamov vo štvorhre žien Luciu Šafářovou a Bethanie Mattekovou-Sandsovou, ktoré spolu hrali po šiestich rokoch.

11:16 - Koniec Veľkej štvorky? Kým hrá aspoň jeden z nás, tak éra stále pokračuje, hlási Djokovič.

11:01 - Štart Rafaela Nadala na olympijskom turnaji v Paríži je podľa trénera Carlosa Moyu otázny. Španiel však aj napriek bolestiam v oblasti stehna v piatok absolvoval tréning s deblovým spoluhráčom Carlosom Alcarazom na kurte Phillipa Chatriera. To, či bude schopný absolvovať podujatie v Paríži, ukážu najbližšie hodiny.