Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nádielka slovenských vystúpení nielen v Trnave, Wawrinka ďalší míľnik neprekonal

Flashscore
Wawrinka v Bazileji končí.
Wawrinka v Bazileji končí.Flashscore /ČTK / imago sportfotodienst / Eurasia Sport Images
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 24. októbra?

21:48 - Karen Chačanov prekonal vo Viedni Američana Brandona Nakashimu 1:6, 6:3, 6:4 a po triumfe v Almaty pridal šieste víťazstvo v rade, čím skompletizoval osmičku štvrťfinalistov. Ďalším súperom ruského tenistu bude neobľúbený Talian Matteo Berrettini.

21:22 - Félix Auger-Aliassime po sérii 11 víťazstiev prehral svoj zápas na halovom turnaji ATP 500 v Bazileji. Dvojnásobný kanadský obhajca titulu vypadol v druhom kole po prekvapujúcej prehre 1:6, 6:7 s Francúzom Giovannim Mpetshim Perricardom.

20:04 - Holger Rune potvrdil v Bazileji úlohu favorita proti Dominicovi Strickerovi a po výhre 6:3, 7:6 postúpil medzi najlepších osem. Dánsky tenista si o semifinále zahrá proti Belgičanovi Davidovi Goffinovi.

19:00 - Denis Shapovalov v Bazileji prekonal španielskeho veterána Roberta Bautistu 6:3, 7:6. Vo štvrťfinále sa kanadský tenista stretne s dvojnásobným obhajcom titulu krajanom Félixom Auger-Aliassimom alebo Francúzom Giovannim Mpetshim Perricardom.

18:42 - Viktória Hrunčáková postúpila v kanadskom Saguenay do štvrťfinále po výhre 6:2, 6:4 nad Američankou Annou Sinclairovou Rogerovou.

18:17 - Tomáš Macháč na turnaji vo Viedni zdolal v osemfinálovom meraní síl bulharského protivníka Grigora Dimitrova a po výsledku 6:7, 6:4, 6:3 postúpil do ďalšej fázy. V rakúskej metropole môže Macháč na štvrtom z posledných piatich podujatí vyradiť minimálne troch súperov. Najbližšie ho v piatok čaká Brit Jack Draper, s ktorým má bilanciu 3:1, ale posledný zápas prehral v septembri na newyorskom Grand Slame.

Zostrih stretnutia Dimitrov - Macháč.
Flashscore

18:02 - Stan Wawrinka, najstarší osemfinalista v histórii turnaja ATP 500 v Bazileji, neprekonal ďalší míľnik, keď prehral v boji o štvrťfinále s Benom Sheltonom 6:7, 5:7. O semifinále si Američan zahrá s Andrejom Rubľovom.

16:32 - Grécky tenista Stephanos Tsitsipas postúpil do štvrťfinále dvojhry na halovom turnaji ATP 500 v Bazileji. V 2. kole vyradil ako tretí nasadený Botica van de Zandschulpa z Holandska v dvoch setoch 7:6 a 7:5

16:24 - Päťnásobnú grandslamovú šampiónku Mariu Šarapovovú a americké dvojičky Boba a Mikea Bryanovcov na budúci rok uvedú do Medzinárodnej tenisovej siene slávy. Vo štvrtok o tom informovali organizátori. Slávnostná udalosť sa uskutoční 23. augusta v sídel siene v americkom Newporte.

14:50 - Podujatie v Trnave hlási viacero slovenských prehier. Lukáš Pokorný nestačil na Georgiiho Kravčenka a prehral 2:6, 4:6. Šancu bude mať ešte v piatkovej štvorhre. Slovenské duo Martin - Talajka nestačilo na slovensko-rakúsky pár Laník - Pichler, ktorý vyhral 3:6, 6:3 a 10:4. Michal Krajčí v derby dueli podľahol českému súperovi Zdenkovi Kolářovi 3:6, 6:3, 3:6. 

14:14 - Jakub Menšík vyhral pri svojom debute na päťstovke vo Viedni už štyri zápasy a zakaždým sa radoval po dvoch setoch. V súboji o štvrťfinále nastrieľal vyše 20 nechytateľných podaní a poradil si 6:3, 7:6 s Miomirom Kecmanovičom. O svoje tretie kariérne semifinále na najvyššom okruhu a premiérové ​​na akciách väčších ako ATP 250 sa bude usilovať v piatkovom zápase s Flaviom Cobollim alebo nasadenou dvojkou Alexom de Minaurom.

Zostrih zápasu Menšík - Kecmanovič.
Flashscore

12:59 - Slovenský tenista Miloš Karol si v Trnave zahrá štvrťfinále. Slovinskú prekážku menom Filip Jeff Planinsek zdolal po hodine a 36 minútach pomerom 6:4 a 7:6.

12:15 - Nasadená jednotka a najväčšia favoritka Čeng Čchin-wen začala na päťstovke v Tokiu, kde si predvlani zahrala svoje prvé finále na najvyššej tour, solídnym víťazstvom 7:5, 6:0 nad domácou nádejou Mojukou Učidžimaovou. Vo štvrťfinále čaká Číňanku súboj grandslamových finalistiek s Leylah Fernandezovou.

11:57 - Anna Karolína Schmiedlová zaknihovala v Les Franqueses del Valles ďalší úspešný duel. V osemfinálovom súboji na španielskej stovke pokorila tureckú súperku Berfu Cengizovú po takmer dvoch hodinách výsledkom 6:2, 2:6 a 6:1.

09:26 Daria Kasatkinová oslavovala v nedeľu na Ningbo Open svoj druhý tohtoročný triumf a vo štvrtok úspešne vstúpila do ďalšej päťstovky v Tokiu. Nasadená trojka, ktorá v tohtoročnej sezóne už šesťkrát prešla do finále a vo všetkých prípadoch práve na podnikoch WTA 500, porazila 3:6, 6:3, 6:1 McCartney Kesslerovú. O šieste víťazstvo v rade sa pobije vo štvrťfinále so Sofiou Keninovou.

09:20 - Po postupe z prvého kola pokračujú Lukáš Klein a Jozef Kovalík v deblovej spolupráci na turnaji vo Viedni. Na rakúskom harde tentoraz vyzvú fínsko-britský pár Heliovaara - Patten.

09:08 - Viktória Hrunčáková sa v kanadskom Saguenay posznaží o prienik do štvrťfinále. Prekážkou na ceste za týmto cieľom jej bude americká oponentka Anna Sinclairová Rogerová.

09:00 - Podujatie v Trnave pokračuje v plnom prúde, diváci budú môcť vidieť viacerých domácich tenistov. Bude medzi nimi aj Lukáš Pokorný, ktorého čaká Ukrajinec Kravčenko. Dvojitú nádielku má pred sebou Miloš Karol. Už len v deblovej akcii sa ukáže Andrej Martin, po boku krajana Tomáša Talajku vyzve slovensko-rakúske duo Laník - Pichler. Na singlový duel proti českému súperovi sa chystá Michal Krajčí.

08:44 - Anna Karolína Schmiedlová zabojuje v Les Franqueses del Valles o ďalší postup. V osemfinálovom zápase na španielskej stovke sa stretne s tureckou protihráčkou Berfu Cengizovou.

08:30 - Kateřina Siniaková plní na podniku WTA 250 v čínskom Guangzhou úlohu najvyššie nasadenej hráčky, aj druhý zápas zvládla bez straty servisu a po víťazstve 6:1, 6:4 nad lucky loserkou Alyciou Parksovou postúpila do štvrťfinále. O druhé tohtoročné semifinále na najvyššom okruhu sa pobije s Bernardou Peraovou alebo svojou deblovou parťáčkou na turnaji Čang Šuaj.

07:28 - Stan Wawrinka je oveľa menej úspešným hráčom ako jeho krajan Roger Federer, ale v niečom ho predsa len predčil. Po súboji s Adrianom Mannarinom sa v 39 rokoch a necelých siedmich mesiacoch stal najstarším hráčom, ktorý vyhral zápas na halovej päťstovke v Bazileji. Ani jeden z predchádzajúcich 16 štartov v domácom dejisku však nepretavil na finále, Federer je 10-násobným šampiónom. Wawrinka sa ukáže aj na bratislavskom Slovak Open.

07:10 - Sofia Keninová po takmer troch hodinách boja vydrela víťazstvo 6:7, 6:4, 7:6 nad Clarou Tausonovou na päťstovke v Tokiu, hoci returnovala na zotrvanie v zápase a schytala 22 es. Grandslamová šampiónka a bývalá svetová štvorka prvýkrát po 13 mesiacoch postúpila do štvrťfinále a vyzve v ňom krajanku McCartney Kesslerovú alebo nasadenú trojku Dariu Kasatkinovú, ktorá prišla po triumfe z Ningbo Open.