Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová v Parme postúpila do finále, Zverev v Ríme nepripustil čilský boj o titul

Schmiedlová si zahrá o titul.
Schmiedlová si zahrá o titul.Flashscore / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 17. mája?

23:41 - Nicolás Jarry na rozdiel od svojho krajana Alejandra Tabila uspel v semifinále v Ríme a víťazstvom 6:3, 6:7, 6:3 nad Tommym Paulom zabezpečil svojej krajine prvé finále Masters po 17 rokoch. Vo svojom premiérovom finále na podujatí väčšom ako ATP 250 sa o svoj štvrtý titul v kariére stretne s Alexandrom Zverevom.

20:12 - Srbský tenista Novak Djokovič sa predstaví na budúcotýždňovom turnaji ATP v Ženeve. Od švajčiarskych organizátorov dostal v piatok voľnú kartu. Líder svetového rebríčka sa po alarmujúcom poklese výkonnosti chce dostať späť do formy pred blížiacim sa Roland Garros, kde bude obhajovať vlaňajší titul. Djokovič, ktorý v stredu oslávi 37. narodeniny, bude mať v 1. kole voľný žreb a do turnajového diania sa zapojí až v 2. kole. Na antuke v Ženeve budú okrem neho štartovať napríklad aj skúsený Brit Andy Murray či svetová sedmička Casper Ruud z Nórska.

18:20 - Anna Karolína Schmiedlová si v Parme zahrá o titul. Slovenská tenistka zvládla tuhý boj s Nemkou Niemeierovou a po troch hodinách a 40 minútach ju pokorila pomerom 6:4, 6:7 (11) a 7:5. Vo finále ju čaká lepšia z duelu Zarazuaová - Shefirová.

18:10 - Nemecký tenista Alexander Zverev potvrdil rolu favorita a pochoval scenár čilského finále v Ríme. Alejandra Tabila zdolal po dvoch hodinách a 19 minútach 1:6, 7:6 (4) a 6:2.

Zostrih stretnutia Tabilo - Zverev.
Flashscore

12:05 - Sára Bejlek odohrala pred pár týždňami v Madride životný turnaj, keď postúpila z kvalifikácie až do osemfinále. Osemnásťročnú Češku však zastavil zdravotný problém, pre ktorý príde o grandslamové French Open.

11:08 - Anna Karolína Schmiedlová doposiaľ na turnaji v Parme nestratila ani set a zaistila si semifinálový súboj, v ktorom vyzve nemeckú oponentku Jule Niemeierovú. Ich bitka o postup do finále sa začne najskôr o 14:30 SEČ.

11:00 - Tenisový svet svoju pozornosť upriami do Ríma, kde sa budú konať semifinálové duely mužského turnaja. O postup do finále talianskej tisícky zabojujú od 15:30 Alejandro Tabilo s Alexandrom Zverevom. Po tejto bitke je na programe stret Nicolása Jarryho s Tommy Paulom.