Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová má tretí Grand Slam sezóny, mužom kraľuje Alcaraz

Alcaraz obhájil wimbledonský titul.
Alcaraz obhájil wimbledonský titul.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 14. júla?

22:19 - Alcarazova obhajoba na Wimbledone očami čísel: Vstup medzi legendy.

20:05 - Taiwanská tenistka Hsieh Su-Wei s Poliakom Janom Zielinskim sa stali víťazmi mixu na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Vo finále zdolali ako nasadené sedmičky mexický pár Santiago Gonzalez, Giuliana Olmosová 6:4, 6:2. Pre Su-Wei je to celkovo deviata grandslamová trofej, pre Zielinskeho druhá.

17:50 - Carlos Alcaraz obhájil titul v mužskej dvojhre na grandslamovom Wimbledone. V repríze vlaňajšieho finále zdolal v pozícii turnajovej trojky druhého nasadeného Srba Novaka Djokoviča 6:2, 6:2, 7:6 (4). Španiel získal na tráve All England Clubu celkovo štvrtý titul z podujatí veľkej štvorky. Viac v článku.

17:16 - Veľký úspech pre slovenský tenis, Jamrichová sa stala juniorskou šampiónkou Wimbledonu.

14:52 - Viktória Hrunčáková oslavuje v španielskom meste Don Benito zisk titulu na podujatí W35. Srbku Nataliju Stevanovičovú zdolala v troch setoch 6:2, 3:6, 6:4.

09:41 - Fanúšikovia slovenského tenisu budú zvedaví najmä na ďalšie predstavenie Renáty Jamrichovej, ktorá na juniorskom Wimbledone ešte nestratila ani set a zahrá si o titul. Po ovládnutí dvojhry na Australian Open a štvorhry na French Open má šancu na zisk tretej grandslamovej trofeje v roku 2024. Od 16:00 bude jej finálovou oponentkou Austrálčanka Emerson Jonesová.

09:28 - Španielske mesto Don Benito hlási finálovú účasť Viktórie Hrunčákovej na tamojšom harde. V poslednom zápase podujatia W35 bude jej prekážkou od 11:00 srbská protivníčka Natalija Stevanovičová.

09:17 - All England Club sa teší na vrchol mužského Wimbledonu a reprízu minuloročného finále. Novak Djokovič bude útočiť na svoju ôsmu trofej z trávnatého Grand Slamu, na ktorom to preňho bude 10. finálová bitka. Carlos Alcaraz má v pláne obhajobu titulu z roku 2023. Súboj na ostrie noža sa začne o 15:00.