Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Postup vybavený za 52 minút. Jamrichová si na Wimbledone zahrá o prienik do finále

Jamrichová opäť bez straty setu.
Jamrichová opäť bez straty setu.Profimedia
Renáta Jamrichová (17) mieri na Wimbledone už do semifinále. V rámci grandslamového turnaja junioriek si slovenská tenistka poradila aj s ďalšou súperkou, Bulharku Rositsu Denčevovú (18) zdolala za necelú hodinku vzájomného merania síl.

Jamrichová - Denčevová 6:3, 6:1

Americká, talianska, kazašská a teraz už aj bulharská vlajka - to sú posledné skalpy Jamrichovej v All England Clube. Z hľadiska času stráveného na kurte urobila trnavskej rodáčke najmenšie problémy práve Denčevová, ktorú Slovenka zdolala už po 52 minútach štvrťfinálového súboja.

Po štarte duelu sa aj vďaka získanému brejku dostala zverenkyňa trénera Jána Matúša do vedenia 3:0. Vytvorený náskok si nepokazila žiadnou stratou vlastného servisu a prvý set tak ovládla po 29 minútach. Druhé dejstvo malo ešte kratšie trvanie - Jamrichová v ňom oponentke uchmatla tri zo štyroch podaní, v siedmom geme potom využila hneď prvý mečbal, opäť ostala bez straty setu a zamierila medzi štyri najlepšie účastníčky podujatia.

Po ovládnutí dvojhry na Australian Open a štvorhry na French Open má slovenská hráčka šancu na zisk tretej grandslamovej trofeje v roku 2024. V semifinálovej fáze ju čaká česká protivníčka Vendula Valdmannová.

Jamrichovej zápasy na Wimbledone 2024.
Jamrichovej zápasy na Wimbledone 2024.Flashscore