Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Hrunčáková si na Wimbledone nezahrá, Djokovič chce byť stopercentne pripravený

Aktualizované
Hrunčáková sa na trávnatom Grand Slame neukáže.
Hrunčáková sa na trávnatom Grand Slame neukáže.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. júna?

20:30 - Gaël Monfils v posledných dvoch sezónach na trávnatých dvorcoch vôbec nehral a na úvodnom podujatí roka sa na tomto povrchu dostal do svojho prvého štvrťfinále od roku 2018. Francúzsky veterán na Malorke prekonal antukového špecialistu Roberta Carballésa 6:3, 6:4 a nadviazal na skalp Dominica Thiema. Vo štvrťfinále sa stretne s ďalším domácim zástupcom Robertom Bautistom.

Zostrih zápasu Monfils - Carballés.
Flashscore

20:00 - Paula Badosová si prvýkrát po viac ako roku zahrá štvrťfinále a v Bad Homburgu sa prvýkrát v kariére dostane medzi najlepších osem na trávnatých dvorcoch. Bývalá svetová dvojka a momentálne 113. hráčka rebríčka zdolala domácu Jule Niemeierovú 4:6, 6:2, 6:1.

18:39 - Viktória Hrunčáková sa na Wimbledone nepredstaví. Slovenská tenistka aj štvrtýkrát v kariére podľahla slovinskej protivníčke Polone Hercogovej, tentoraz po výsledku 2:6, 6:3 a 5:7. Kvalifikačná cesta sa tak pre Košičanku skončila.

18:10 - Ugo Humbert zahájil trávnatú časť sezóny postupom do semifinále, ale na posledných dvoch akciách vypadol hneď po prvom zápase. Na Malorke plnil úlohu nasadenej dvojky a podľahol 6:3, 3:6, 4:6 domácemu veteránovi Robertovi Bautistovi. Predvlaňajší finalista vo svojom druhom tohtoročnom štvrťfinále na najvyššej tour, prvom od januára, stretne krajana Roberta Carballésa alebo ďalšieho francúzskeho súpera Gaëla Monfilsa.

17:28 - Flavio Cobolli zvládol v Eastbourne prvú prekážku a postúpil do ďalšej fázy turnaja. Na anglickej tráve si za hodinu a 22 minút poradil s Francúzom Rinderknechom 6:4 a 7:5. V nasledujúcom súboji ho čaká domáci hráč Giles Hussey.

15:56 - Adrian Mannarino prehral všetkých päť tohtoročných zápasov na antuke a zatiaľ sa lepšou formou neprezentuje ani na obľúbených trávnatých kurtoch. Francúzsky veterán na najrýchlejšom povrchu vyhral len jeden zo štyroch duelov a po porážke 6:7, 4:6 s Alexom Michelsenom v úvodnom zápase neobháji minuloročné finále na Malorke. Američan vo štvrťfinále narazí na Sebastiana Ofnera alebo Luciana Darderiho.

15:41 - Hneď v prvom kole došlo v Bad Homburgu na šláger medzi Caroline Wozniackou a Elinou Svitolinovou, ktoré sa vlani po dlhšej pauze vrátili na kurty. Viac ako dvaapolhodinové stretnutie bolo rozložené do dvoch dní a nakoniec mala navrch grandslamová šampiónka Wozniacka pomerom 6:3, 6:7, 7:5. O iba druhé štvrťfinále od januára 2020 si bývalá svetová jednotka zahrá s Veronikou Kudermetovovou.

15:39 - Emma Raducanuová suverénne vyhrala súboj bývalých šampiónok US Open na domácej trávnatej akcii v Eastbourne. Britská tenistka vracajúca sa po ďalšej zdravotnej pauze zničila 6:4, 6:0 Sloane Stephensovú a o ďalšie tohtoročné štvrťfinále sa pobije s nasadenou dvojkou Jessicou Pegulovou.

15:28 - Karolína Muchová mala značne uľahčený svoj prvý súťažný zápas od minuloročného US Open po dlhej zdravotnej pauze zavinenej zranením pravého zápästia. Bývalá svetová osmička sa v dueli prvého kola v Eastbourne na kurte zdržala len 20 minút, pretože jej Elina Avanesjanová za stavu 1:3 zo svojho pohľadu vzdala. O štvrťfinále bude česká grandslamová finalistka bojovať s Magdou Linetteovou.

14:59Linda Nosková nevyužila veľmi priaznivý žreb na prebiehajúcej trávnatej päťstovke v nemeckom Bad Homburgu. V druhom kole prehrala 4:6, 2:6 s outsiderkou a 58. hráčkou rebríčka Viktorijou Tomovovou a ďalej čaká na svoju prvú štvrťfinálovú účasť na najvyššom okruhu mimo obľúbených tvrdých povrchov. Bulharka si o semifinále zahrá s Annou Blinkovovou alebo Beatriz Haddadovou Maiaovou. 

14:42 - Jakub Menšík v tohtoročnej sezóne absolvuje svoje prvé profesionálne zápasy na trávnatých dvorcoch a na tretí pokus si pripísal premiérové ​​víťazstvo na najrýchlejšom povrchu. Talentovaný tínedžer porazil na Malorke 6:3, 3:6, 6:1 minuloročného šampióna Christophera Eubanksa a o svoje druhé kariérne štvrťfinále na turnajoch ATP sa pobije s Fabiom Fogninim štartujúcim na divokú kartu.

Zostrih zápasu Menšík - Eubanks.
Flashscore

14:01 - Brazílsky tenista Thiago Seyboth Wild postúpil do 2. kola na trávnatom turnaji ATP v Eastbourne. V utorňajšom zápase zdolal Jamesa McCabea z Austrálie 6:4, 6:4. Ďalej pokračuje aj Fín Emil Ruusuvuori, ktorý zvíťazil nad Britom Cameronom Norriem 7:6, 6:3. 

11:28 - Novak Djokovič pracuje na svojom návrate na kurty po operácii menisku. V pláne má účasť na Wimbledone, pokiaľ by sa však necítil stopercentne pripravený, prepustil by svoje miesto inému hráčovi, uviedol pre BBC. Viac v článku.

10:09 - Svoju kvalifikačnú cestu za účasťou na Wimbledone odštartuje Viktória Hrunčáková. Slovenská tenistka bude na úvod čeliť slovinskej súperke Polone Hercogovej, ktorá je v rebríčku na 182. mieste, teda o 10 pozícií vyššie ako rodáčka z Košíc. Obe protivníčky sa doposiaľ stretli trikrát, zakaždým sa z výhry radovala Hercogová.

09:58 - Tenisový svet sústredí svoju pozornosť na podujatia v Eastbourne, Bad Homburgu a na Malorke. Okrem toho budú v centre diania aj ženské kvalifikačné boje o postup na grandslamový Wimbledon.