Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Čakanie na Wimbledon vyplnia challengerové turnaje a finále ITF

Aktualizované
V kvalifikácii na turnaj v Karlsruhe sa predstaví aj 18-ročný Jakub Nicod.
V kvalifikácii na turnaj v Karlsruhe sa predstaví aj 18-ročný Jakub Nicod.@kubanicod
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 2. júla?

14:41 - Jiří Barnát nezískal svoj druhý titul na podujatí ITF M15 v poľskom Vroclave, celkovo tretí finálový. V boji o svoju prvú antukovú trofej 21-ročný Čech neprekvapil proti favorizovanému Portugalčanovi Goncalovi Oliveirovi, s ktorým prehral 2:6, 4:6.

13:44 - Hynek Bartoň nepremenil svoje druhé finále v druhý titul na antukovom podujatí ITF M15 v nemeckom Kamene. Iba 19-ročný Čech neudržal vedenie proti Sviatoslavovi Gulinovi, ktorému podľahol 6:2, 4:6 a 2:6.

12:28 - Cíti sa neprijatý tenisovou verejnosťou. Kyrgios túži po titule z Wimbledonu.

11:36 - Viac než skúsená Venus Williamsová debutovala na anglickom Grand Slame vo veku 17 rokov. Teraz ich má už 43, dostala divokú kartu a v All England Clube sa predstaví 24. raz. Viac sa dozviete v článku.

09:20 - Otrava jedlom je minulosťou. Swiateková chce ovládnuť Wimbledon.

6:40 - Nedeľňajší program ponúka pred pondelkovým začiatkom Wimbledonu nielen kvalifikačné boje o challengerové podujatia, ale aj niekoľko finálových duelov na turnajoch ITF. V nich sa predstavia napríklad aj dvaja Česi. Jiří Barnát sa v Poľsku stretne s Goncalom Oliveirom a Hynek Bartoň si v Nemecku zmeria sily so Svjatoslavom Gulinom. Mladučký Jakub Nicod vyzve v Karlsruhe Švéda Friberga.