Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Djokovič na antuke bez formy, prehral s Runem. Wawrinka zmietol Murrayho

Aktualizované
Novak Djokovič sa na French Open nenaladil ideálnym spôsobom.
Novak Djokovič sa na French Open nenaladil ideálnym spôsobom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 17. mája?

22:00 - "Tenis je naozaj zláštny šport. Posledných dvanásť mesiacov som to naozaj prežíval. Niekoľko najlepších okamihov mojej kariéry a tiež niekoľko najťažších prehier. Som späť v Ríme a cítim sa skvelo," uviedol víťaz Ruud.

Pozápasový rozhovor s Ruudom
Flashscore

21:45 - Casper Ruud na antukovom Masters 1000 v Ríme zdolal 7:6, 6:4 Argentínčana Francisca Cerúndola a tretiu účasť po sebe premenil v semifinále. O prvé finále v talianskej metropole si nórsky tenista zahrá s Runem (h2h 4-0).

Zostrih zápasu Ruud - Cerúndolo
Flashscore

20:35 - Atraktívny súboj dvoch trojnásobných granslamových šampiónov na antukovom challengeri vo francúzskom Bordeaux vyhral Stan Wawrinka, ktorý zmietol z kurtu o dva roky mladšieho Brita Andyho Murrayho 6:3, 6:0. Vo štvrťfinále sa 38-ročný Švajčiar stretne s domácim Humbertom alebo Belgičanom Onclinom.

19:30 - "Paula je skvelá hráčka a viem, že ide o veľkú bojovníčku. Čakal som ťažký zápas. Najdôležitejšie je v takomto prípade bojovať o každý bod," povedala po víťazstve Ostapenková.

Pozápasový rozhovor s Ostapenkovou
Flashscore

19:00 - Jelena Ostapenková zvládla na antuke v Ríme už tretí trojsetový zápas. Španielku Paulu Badosovú porazil 6:2, 4:6, 6:3. Vzájomnú bilanciu vyrovnala na 2-2 a prvýkrát od septembra postúpila do semifinále. 

Zostrih zápasu Badosová - Ostapenková
Flashscore

18:45 - Rakúšan Dominic Thiem nedosiahol výraznejší úspech ani na antukových challengeroch. Po semifinále na domácej pôde v Mauthausene končí už v druhom kole vo francúzskom Bordeaux, kde bývalý tretí hráč sveta podľahol 6:7, 1:6 domácemu Corentinovi Moutetovi.

17:00 - "Je to pre mňa veľké víťazstvo. Vlani v Paríži sa mi to tiež podarilo, ale každý zápas proti Novakovi je pre mňa obrovskou výzvou," povedal po postupe Rune.

Pozápasový rozhovor s Runem
Flashscore

16:40Novak Djokovič ide na French Open bez jediného tohtoročného úspechu na antukovom dvorci. Šesťnásobný šampión vypadol aj na treťom turnaji skôr než v semifinále. V Ríme mu vo štvrťfinále vystavil stopku po setoch 2:6, 6:4, 2:6 Holger Rune. Dánsky supertalent, ktorý porazil majiteľa 22 grandslamových trofejí v rade, si o finále zahrá s Casperom Ruudom alebo Franciscom Cerúndolom.

Zostrih zápasu Rune - Djokovič
Flashscore

06:00 - Anhelina Kalininová sa dostala do svojho prvého semifinále na turnaji WTA 1000. Po Eline Svitolinovej sa tak stala len druhou ukrajinskou hráčkou, ktorej sa to podarilo.

00:30 - Borna Čorič na antukovom turnaji Masters 1000 v Ríme zdolal Maďara Fábiána Marozsána, premožiteľa Carlosa Alcaraza, 3:6, 6:4, 6:3 a postúpil do štvrťfinále. O zopakovanie dva týždne starého výsledku z Madridu si 26-ročný Chorvát zahrá s Grékom Tsitsipasom.