Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Schmiedlová si po comebacku zahrá hlavnú súťaž WTA v Madride

Aktualizované
Schmiedlová figurovala v kvalifikácii ako deviata nasadená.
Schmiedlová figurovala v kvalifikácii ako deviata nasadená. TASR
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 25. apríla?

17:50 – Výborne vstúpila do turnaja v Madride aj Rebecca Marinová, ktorá zdolala Číňanku Zhuovú 7:6, 6:3 a v ďalšom kole si zahrá proti Elise Mertensovej.

Zostrih zápasu Zhuová - Marinová
Flashscore

15:45Karolína Muchová suverénne zvládla vstup do turnaja WTA 1000 v Madride. Štvrťfinalistka spred dvoch rokov tak pokračuje vo skvelej marcovej forme a aj na siedmom tohtoročnom podujatí dokázala prejsť cez prvú súperku. V úvodnom kole vyradila dvakrát 6:2 bývalú svetovú dvojku Anett Kontaveitovou, ktorá sa vracia po problémoch s chrbtom. Ďalšou súperkou 26-ročnej Češky bude nasadená Irina Beguová. 

Zostrih zápasu Kontaveitová - Muchová
Flashscore

14:00 - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová postúpila do hlavnej súťaže na turnaji WTA v Madride. Vo finále kvalifikácie zvíťazila nad Austrálčankou Kimberly Birrelovou 4:6, 6:2, 6:3. Duel trval 165 minút, záverečný set hodinu. Schmiedlová mala lepšie prvé i druhé podania, rovnako i returny. 

Štatistiky súboja.
Štatistiky súboja.Flashscore

07:30 - Na turnaji WTA v Madride nebude hrať ani aktuálna svetová štvorka Ons Džabúrová pre zranenie lýtka. Ostatný víkend nedohrala turnaj v Stuttgarte.

06:00 - Dnes je to presne 18 rokov od prvého triumfu Rafaela Nadala v Barcelone. Zároveň sa prvýkrát posunul do prvej desiatky svetového rebríčka.