Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Tsitsipas po viac ako dvoch hodinách postúpil v Miami do osemfinále

Aktualizované
Tsitsipas je postúpil do osemfinále turnaja v Miami.
Tsitsipas je postúpil do osemfinále turnaja v Miami.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 27. marca?

23:05 - "Som nesmierne šťastný, že sa mi opäť podarilo postúpiť do osemfinále na turnaji Masters. Navyše, v Miami som získal ďalší skalp hráča TOP 10," neskrýval nadšenie Cerúndolo.

Pozápasový rozhovor s Cerúndolom.
Flashscore

23:00 - Prekvapenie dopustila svetová šestka. Félix Auger-Aliassime nestačil na Argentínčana Francisca Cerúndola. Dvadsaťštyriročný tenista tak pokračuje na ceste za obhajobou minuloročného semifinále. Kanaďana vyradil v dvoch setoch 6:2, 7:5.

Zostrih zápasu Auger-Aliassime - Cerúndolo.
Flashscore

22:30 - "Začiatok mi vyšiel, všetko mi fungovalo podľa predstáv. Niekedy, keď sa niečo takéto deje, môže prísť k poklesu. Viem, že proti mne stála naozaj dobrá hráčka. Určite ma nechcela nechať vyhrať zadarmo," uviedla v rozhovore Pegulaová.

Pozápasový rozhovor s Pegulaovou.
Flashscore

22:04 - Na štvrťfinále v Miami sa môže tešiť Američanka Jessica Pegulaoví. Na jej rakete skončila Poľka Magda Linetteová po setoch 6:1, 7:5.

Pegulaová – Linetteová.
Flashscore

21:20 - "Čakal som naozaj dlho, kým sa dostanem na kurt a budem môcť hrať. Už som si skoro pripradal, ako by som bol na dovolenke, keď som si minulý týždeň užíval Miami. Som rád, že som vstúpil do turnaja. Je to niečo, na čo som sa tešil. Nebudem klamať, mám za sebou ťažký zápas. Hral som proti náročnému súperovi, ktorý v minulosti predviedol kvalitný tenis s elitnými hráčmi. Jeho rebríčkové postavenie neodpovedá úplne realite," hovoril po úspešnom ťažení Tsitsipas. Viac v priloženom videu.

Pozápasový rozhovor Tsitsipasa.
Flashscore

20:40 - Francúz Quentin Halys zdolal pri svojej premiére v Miami v treťom kole turnaja Masters 7:6, 6:5 domáceho Mackenzieho McDonalda. Nadviazal tak na skalp hráča elitnej dvadsiatky a postúpil do osemfinále. V ňom 26-ročný tenista vyzva Rusa Daniila Medvedeva.

Francouz Quentin Halys v Miami při premiéře ve třetím kole turnaje Masters zdolal 7:6, 6:3 domácího Mackenzieho McDonalda, navázal na první skalp hráče elitní dvacítky a postoupil do osmifinále. V něm 26letý hráč vyzve Rusa Daniila Medveděva.

20:14 - Stefanos Tsitsipas vstúpil do turnaja Masters 1000 v Miami až v treťom kole proti Cristianovi Garínovi, pre ktorého to, naopak, vrátane kvalifikácie bolo už piate stretnutie. Grécky tenista rolu favorita s Čiľanom potvrdil, aj keď zvíťazil po viac ako dvojhodinovom boji 6:3, 4:6, 6:4. V osemfinále ho čaká Chačanov.

Zostrih zápasu Tsitsipas – Garín.
Flashscore

18:50 - Jiří Lehečka skončil pri svojej premiére na turnaji v Miami v treťom kole. Dvadsaťjedenročná česká jednotka prehrala duel o osemfinále s nasadenou štrnástkou Karenom Chačanovom z Ruska 2:6, 4:6.

14:20 - Daniilovi Medvedevovi stačilo na postup do osemfinále Masters v Miami jediný zápas. Po voľnom žrebe si v úvodnom kole poradil s Robertom Carballésom a tretí súboj hrať po odstúpení Slováka Alexa Molčana nemusí. O vyrovnanie svojho maxima na turnaji bude bojovať s Quentinom Halysom alebo Mackenziem McDonaldom.

07:15 - Marie Bouzková v Miami proti svetovej dvojke Aryne Sabalenkovej neprekvapila. Česká tenistka si nevypracovala ani jeden brejkbal a po 67 minútach hry prehrala hladko 1:6, 2:6. Sabalenková sa v osemfinále stretne s Barborou Krejčíkovou - už tretí raz v prebiehajúcej sezóne.

06:30 - Slovák Alex Molčan nenastúpi do zápasu 3. kola na turnaji v Miami proti nasadenej štvorke podujatia Daniilovi Medvedevovi z Ruska pre zranenie bedrového kĺbu. 

Viac sa dočítate v článku.

06:10 - Botic van de Zandschulp si v Miami poradil so svetovou štvorkou Casperom Ruudom a prvýkrát v kariére dokázal poraziť hráča z prvej päťky. Nórskeho tenistu porazil v trojsetovej bitke 3:6, 6:4, 6:4.

03:00 - Barbora Krejčíková zdolala v Miami Madison Keysovú 7:6 (4), 6:3. Odplatila jej prehru z minuloročného Australian Open a pripísala si desiate víťazstvo z posledných 11 zápasov.

00:30 - Svetová jednotka a obhajca titulu Carlos Alcaraz zdolal na Masters v Miami Dušana Lajoviča zo Srbska 6:0, 7:6 (5) aj vo štvrtom vzájomnom stretnutí a tretíkrát v tejto sezóne. Španiel sa v osemfinále stretne s domácim Paulom.

Zostrih súboja Alcaraz - Lajovič.
Flashscore