Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Thiem sa doma vo Viedni rozlúčil s kariérou, Medvedev nechýba na Turnaji majstrov

Flashscore
Dominic Thiem uzavrel kariéru pred svojimi fanúšikmi vo Viedni.
Dominic Thiem uzavrel kariéru pred svojimi fanúšikmi vo Viedni.ČTK / imago sportfotodienst / Juergen Hasenkopf / Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 22. októbra?

19:50 - Dominic Thiem absolvoval na domácej päťstovke vo viedenskej hale svoj posledný zápas. Bývalý šampión US Open a niekdajšia svetová trojka prehral s Lucianom Darderim 6:7, 2:6 a definitívne sa rozlúčil so svojou úspešnou kariérou, ktorú sa rozhodol ukončiť pre pretrvávajúce problémy so zápästím i slabé výsledky v posledných rokoch.

Zostrih zápasu.
Flashscore

19:40 - Holger Rune premenil oba svoje predchádzajúce štarty v Bazileji minimálne na semifinále a tento rok chce dosiahnuť ďalší takýto výsledok. Dánsky supertalent si v úvodnom kole poradil 6:4, 7:6 s Nicolásom Jarrym, ktorý sa po senzačnom finále na Masters v Ríme mohutne trápi a nedostal sa ani k jednému brejku. Rune sa teraz stretne s domácim talentom Dominicom Strickerom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

17:00 - Súboj Viktórie Hrunčákovej v kanadskom meste Saguenay bol napokon preložený na stredu. 

16:30 - Daniil Medvedev sa šiesty rok po sebe kvalifikoval na Turnaj majstrov a zabezpečil si letenku do Turína. Bývalý šampión US Open a niekdajší líder rebríčka sa pri troch z predchádzajúcich piatich štartov dostal minimálne do semifinále a v roku 2020 v Londýne prestížnu akciu ovládol.

16:15 - Austrálsky tenista Alex de Minaur sa prebojoval do 2. kola dvojhry na halovom turnaji ATP vo Viedni. V úvodnom kole v pozícii nasadenej dvojky zdolal Nemca Jana-Lennarda Struffa po trojsetovom boji 2:6, 6:2, 6:2. Do 2. kola postúpil aj Srb Miomir Kecmanovič, ktorý vyradil Mariana Navoneho z Argentíny po setoch 6:2, 6:4.

16:00 - Švajčiarsky tenista Dominic Stricker postúpil do 2. kola dvojhry na halovom turnaji ATP v Bazileji. Domáci držiteľ voľnej karty vyradil v úvodnom kole 35. hráča svetového rebríčka Tallona Griekspoora z Holandska v dvoch setoch 6:4, 6:4.

15:33 - Organizátori posledného podujatia Masters v tomto roku oznámili divoké karty pre hlavné podujatie. V parížskej hale Bercy, kde sa Rolex Paris Masters uskutoční naposledy, sa predstavia domáci veteráni Richard Gasquet, Adrian Mannarino, Gaël Monfils a mladá nádej Giovanni Mpetshi Perricard.

15:22 - Americká tenistka Sofia Keninová sa na turnaji WTA v Tokiu prebojovala do 2. kola dvojhry. V prvom vyradila desiatu nasadenú Wang Sin-jü z Číny v dvoch setoch 6:1, 6:4. V úvodnom kole uspela aj deviata nasadená Britka Katie Boulterová, ktorá zdolala austrálsku kvalifikantku Priscillu Honovú takisto 6:1, 6:4.

14:19 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková s Britkou Oliviou Nichollsovou neuspeli v 1. kole štvorhry na turnaji WTA v Tokiu. Španielsko-rumunskému páru Cristina Bucsová, Monica Niculescuová podľahli 6:4, 4:6, 8:10.

13:15 - Uvidíme sa v Málage, odkázala Swiateková a pomôže Poľkám v Pohári Billie Jean Kingovej

12:30 - Forlán vymení kopačky za raketu. Najužitočnejší hráč MS 2010 sa predstaví na challengeri

12:17 - Druhá nasadená Marie Bouzková vstúpila do turnaja WTA 250 v Kuang-čou hladkým víťazstvom 6:3, 6:1 nad unavenou Holanďankou Suzan Lamensovou, ktorá minulý týždeň v Osake slávila svoj premiérový triumf na hlavnom okruhu. Češka sa vo štvrťfinále stretne s Američankou Caroline Dolehideovou.

11:04 - Kateřina Siniaková v Číne na treťom turnaji v rade zvládla svoje úvodné vystúpenie. Na turnaji WTA 250 v Kuang-čou si najvyššie nasadená Češka poradila 6:2, 6:1 so skúsenou Chorvátkou Petrou Martičovou, s ktorou vyhrala aj štvrtý vzájomný duel. O postup do štvrťfinále si zahrá s Američankou Alyciou Parksovou, ktorá sa do hlavnej súťaže dostala ako náhradníčka.

09:30 - Clara Tausonová na podniku WTA 500 v Tokiu dostala po neúspechu v kvalifikácii šancu na reparát a na úvod hlavnej súťaže z pozície lucky losera uspela, keď znovu po troch týždňoch hladko zdolala v dvoch setoch domácu Nao Hibinovú (6:2, 6:3). O štvrťfinále na treťom turnaji v rade si 21-ročná Dánka zahrá proti grandslamovej šampiónke Sofii Keninovej z USA.

09:00 - Talianska tenistka Lucia Bronzettiová postúpila na turnaji WTA v čínskom Kuang-čou do 2. kola. V prvom zdolala štvrtú nasadenú Jelinu Avanesjanovú 6:1, 6:4.

08:30 - Viktória Hrunčáková vstúpi do turnaja na tvrdom povrchu v kanadskom meste Saguenay. Na úvod podujatia sa jej do cesty postaví Jamie Loebová z USA. S Američankou sa počas doterajšej kariéry stretla raz. V máji 2022 ju zdolala 7:6, 6:4.

08:06 - 254. hráčka sveta Han Shi zažíva na jeseň debut na okruhu WTA a v hlavnej súťaži si na druhý pokus pripísala premiérovú výhru. Devätnásťročná Číňanka sa raduje na domácej pôde v Kantone, kde zdolala francúzsku kvalifikantku Jessicu Ponchetovú 6:1, 6:7, 6:3.

07:14 - Sajaka Išiiová oslavuje po úspešnej kvalifikácii víťazný debut v hlavnej súťaži WTA na domácej pôde v Tokiu. Devätnásťročná Japonka z tretej svetovej stovky deklasovala dvakrát 6:1 ešte o rok mladšiu krajanku Saru Saitóovú, ktorá minulý týždeň v Osake postúpila dokonca do štvrťfinále.

06:43 - Svetová deviatka Daria Kasatkinová po triumfe v Ning-po vstúpi do ďalšej päťstovky v Tokiu zápasom proti Mccartney Kesslerovej. Americká tenistka v prvom kole zdolala Talianku Elisabettu Cocciarettovú dvakrát 6:3 a odplatila jej tohtoročnú prehru z Charlestonu.