Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava uvidí derby Slovákov i ďalších domácich hráčov. Schmiedlová zabojuje v Španielsku

Flashscore
Schmiedlovú čaká portugalská oponentka.
Schmiedlovú čaká portugalská oponentka.Profimedia / ČTK / AP / Matt Rourke
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 23. októbra?

09:42 - Martina Okáľová sa predstaví na stovke v americkom meste Tyler. Prvou prekážkou slovenskej hráčky bude domáca protivníčka Clervie Ngounoueová.

09:28 - Anna Karolína Schmiedlová odštartuje svoju cestu na podujatí v Les Franqueses del Valles. Na španielskom harde sa postaví proti portugalskej tenistke Francisce Jorgeovej.

09:10 - Okrem Trnavy budú Slováci v zápasovom dianí aj vo Viedni. Na tamojšom turnaji ATP sa vedľa seba predstavia Lukáš Klein a Jozef Kovalík, v súboji štvorhry vyzvú uruguajsko-americký pár Behar - Galloway.

09:00 - Streda na challengeri v Trnave ponúkne viacnásobnú slovenskú akciu. Ťahákom bude duel Andrej Martin - Lukáš Pokorný. Počas dňa sa predvedú a o postup zabojujú aj Miloš Karol, Michal Krajčí a Tomáš Lánik. 

08:19 - Diana Šnajderová vo svojom úvodnom zápase na päťstovke v Tokiu zdolala 6:2, 6:2 Viktoriju Tomovovú. Ruská tenistka, ktorá tento rok prežíva svoju najlepšiu sezónu, si o semifinále zahrá s víťazkou duelu medzi kvalifikantkami Sajakou Išijovou a Zeynep Sonmezovou.

07:37 - Emma Raducanuová na sociálnych sieťach uviedla, že sa budúci týždeň nezúčastní turnaja WTA 250 v Hong Kongu. "Moja noha robí pokroky, ale potrebujem trochu viac času, kým budem fit," komentovala zranenie, pre ktoré vzdala duel pred mesiacom v Soule. Bývalá víťazka US Open má tento rok ešte v pláne reprezentáciu v Billie Jean King Cupe.

07:15 - Bývalá finalistka US Open Leylah Fernandezová postúpila v Tokiu medzi osmičku najlepších po dvoch trojsetových bitkách. Kanaďanka zdolala Francúzku Varvaru Grachevovú 6:0, 3:6, 7:5 a stala sa prvou štvrťfinalistkou. O semifinále si zahrá s nasadenou jednotkou Čeng Čchin-wen alebo domácou Mojukou Učidžimaovou.