Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Úchvatný počet doskokov Zubaca, súboj hviezd u Bucks a šestnásta výhra Celtics

Pod košom v noci kraľoval jediný hráč.
Pod košom v noci kraľoval jediný hráč.Profimedia
Mužstvá z NBA pomaly vstupujú do tretej desiatky súťažných duelov. Počas ostatných stretnutí zaujal najmä hrdinský výkon Ivicu Zubaca (25), kariérny míľnik Tylera Herra (22) a stret hviezdnych hráčov na palubovke Bucks.

Brooklyn Nets - Portland Trail Blazzers 111:97

Domáci káder z hlavného mesta si na svoje konto pripísal desiate víťazstvo aktuálnej sezóny. Leví podiel má na tom najmä dvojica Kevin Durant a Seth Curry. Prvý menovaný nazbieral 31 bodov, ku ktorým pridal po päť doskokov a asistencií. Curry sa prezentoval 29 bodmi.

Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 114:137

Los Angeles Clippers - Indiana Pacers 114:100

Clippers na svojej palubovke uzavreli prvý tucet výhier a pod dvanástym úspechom svieti veľký podpisu Ivicu Zubaca. Reprezentant Chorvátska nielenže nastrieľal 31 bodov, no blysol sa aj hrdinským výkonom v podobe neuveriteľných 29 doskokov, čím si vytvoril úchvatné osobné maximum.

Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 94:102

Atlanta Hawks - Miami Heat 98:106

Po prechádzajúcej sérii štyroch duelov bez výhry si basketbalisti Miami pripísali už tretí váťazný zápis v rade. Vo veľkej miere sa o to pričinil 32-bodový Bam Adebayo. V meraní síl s Atlantou sa nenechal zahanbiť ani Tyler Herro, ktorý zaznamenal prvé kariérne triple-double.

New York Knicks - Memphis Grizzlies

Boston Celtics - Washington Wizards 130:121

Káder Celtics odohral už dve desiatky stretnutí a do kolónky víťazstiev smeroval zápis s poradovým číslom 16. Líder celej NBA zvládol stret s Wizards aj vďaka predstaveniu Jaylena Browna. Americký hráč si ziskom 36 bodov vytvoril sezónne maximum a pomohol mužstvu k upevneniu prvej pozície.

Orlando Magic - Philadelphia 76ers 103:133

Milwaukee Bucks - Dallas Mavericks 124:115

Vo Východnej konferencii dýchajú bostonským Celtics na chrbát Bucks s lídrom Antetokounmpom. Grécky basketbalista sa blysol ďalším z radu skvelých vystúpení a k jeho menu šli tri desiatky bodov, okrem ktorých nahromadil aj 11 doskokov a štyri asistencie.

Giannis teda v súboji hviezd obstál lepšie ako Luka Dončič, ktorý získal 27 bodov a so svojím mužstvom si zapísali už štvrtú prehru po sebe.