Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vémola zo zdravotných dôvodov zrušil zápas s Kinclom, tomu sa zháňa nový súper

Vémola zo zdravotných dôvodov zrušil zápas s Kinclom, tomu sa zháňa nový súper
Vémola zo zdravotných dôvodov zrušil zápas s Kinclom, tomu sa zháňa nový súperProfimedia
To, o čom sa v posledných dňoch špekulovalo, sa dnes potvrdilo. Karlos Vémola (37) sa zo zdravotných dôvodov nemôže zúčastniť titulového súboja v rámci Oktagonu s Patrikom Kinclom (33).

Správa o Vémolovom zdravotnom stave obletela všetky médiá už 1. decembra, keď známy bojovník skončil v nemocnici s bližšie nešpecifikovaným zápalom v tele.

Promotéra Novotného a Vémolovho budúceho súpera sa na túto otázku pýtali v deň vyhlásenia na veľkej tlačovej konferencii OKTAGON TIME, ale ani jeden z opýtaných vtedy nevedel odpovedať.

Dnes prišlo rozuzlenie: žiadny boj sa konať nebude. "Hľadáme pre Patrika nového súpera," potvrdil promotér Ondřej Novotný. "Samozrejme, že nás to všetkých veľmi mrzí," povedal spolumajiteľ českej organizácie.

"Karlosovi želáme skoré uzdravenie a verím, že čoskoro nájdeme nový termín. Bohužiaľ, s touto situáciou nemôžeme nič urobiť. Turnaj OKTAGON 38 ponúkne aj bez Karlosa množstvo skvelých zápasov, v ktorých pôjde o dva tituly."

"Okrem Patrika Kincla, pre ktorého momentálne hľadáme protivníka, sa predstavia aj ďalšie veľké mená Oktagonu ako Jonas Magard, Filip Macek, Matěj Peňáz či Daniel Škvor."

Vémola sa naposledy predstavil v klietke na turnaji Oktagon 34 na pražskej Štvanici 23. júla, kde v prvom kole zastavil srbského bojovníka Aleksandara Iliča škrtením a získal titul v poloťažkej váhe.