Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Víťazný štart Pohánkovej na US Open, koniec Mihalíkovej. Schmiedlová rozdala kanára

Schmiedlová postúpila v Mexiku do 2. kola.
Schmiedlová postúpila v Mexiku do 2. kola.TASR / AP Photo / Matt Rourke
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 2. septembra?

23:32 - Súperkou Muchovej v ďalšom stretnutí na US Open bude Brazílčanka Beatriz Haddadová Maiová. 22. nasadená hráčka vyradila bývalú svetovú jednotku a dvojnásobnú finalistku turnaja z rokov 2009 a 2014 Caroline Wozniacku z Dánska po trojsetovom boji 6:2, 3:6, 6:3.

23:04 - Anna Karolína Schmiedlová potvrdila v 1. kole turnaja v mexickej Guadalajare pozíciu nasadenej jednotky. Domácu súperku Juliu Garciovú zdolala v troch setoch 4:6, 6:2, 6:0.

22:30 - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková s Britkou Oliviou Nichollsovou ukončili svoje pôsobenie na grandslamovom turnaji US Open v osemfinále štvorhry. V pondelkovom stretnutí bol nad ich sily kazašsko-ruský pár Anna Danilinová - Irina Chromačovová, ktorý zvíťazil 6:4, 6:4.

22:04 - Ruský tenista Daniil Medvedev potvrdil pozíciu favorita a hladko postúpil do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. V osemfinále si piaty hráč turnaja poradil s nenasadeným Portugalcom Nunom Borgesom 6:0, 6:1, 6:3. Medvedev sa medzi najlepšiu osmičku v New Yorku prepracoval piatykrát z uplynulých šiestich ročníkov. Vo štvrťfinále narazí na úspešnejšieho z dvojice Jannik Sinner - Tommy Paul. 

20:45 - Slováci na Davis Cupe s cieľom prekvapiť, Molčan sa vracia po zranení.

20:30 - Britský tenista Jack Draper si suverénnym spôsobom zaistil postup do štvrťfinále dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Nasadený hráč číslo 25 zdolal nenasadeného Čecha Tomáša Macháča 6:3, 6:1, 6:2. Na turnaji veľkej štvorky sa medzi najlepšiu osmičku dostal premiérovo.

19:42 - Američanka Jessica Pegulová nemala problémy s Ruskou Dianou Šnajderovou, nasadená šestka zdolala na US Open osemnástku turnaja 6:4, 6:2. Medzi najlepšiu osmičku na grandslamovom podujatí postúpila už po siedmykrát v kariére, z toho druhýkrát na US Open po roku 2022. Ďalej sa však nikdy nedostala, v ceste do semifinále jej bude stáť lepšia z dvojice Iga Swiateková - Ľudmila Samsonovová.

19:27 - Muchová uspela v osemfinále US Open, vyradila turnajovú päťku Paoliniovú.

19:01 - Mia Pohánková zvládla vstup do juniorského US Open. V prvom kole dvojhry si poradila s Taliankou Vittoriou Paganettiovou po setoch 6:2, 6:7 a 6:1. Ďalšou oponentkou mladej Slovenky bude Teodora Kostovičová.

10:16 - Norbert Gombos si zahrá hlavnú fázu turnaja v Šanghaji. Vo finále kvalifikácie na čínskom harde zdolal argentínskeho protivníka Federica Agustína Gómeza po hodine a 24 minútach pomerom 6:2 a 6:4.

10:04 - V pozícii turnajovej jednotky sa Anna Karolína Schmiedlová predstaví na turnaji v Guadalajare. Na mexickom harde vyzve od 20:30 SEČ domácu protivníčku Juliu Garciovú.

09:52 - Mia Pohánková odštartuje svoju cestu na juniorskom US Open. V grandslamovej dvojhre sa od 17:00 SEČ ukáže v súboji proti Talianke Vittorii Paganettiovej. O 21:30 potom mladú Slovenku čaká štvorhra po boku brazílskej spoluhráčky Olivie Carneirovej, proti nim sa postaví bulharsko-belgická dvojica Ivanovová - Vandrommeová.

09:40 - Slovenka Tereza Mihalíková sa spolu s Britkou Oliviou Nichollsovou od 17:00 SEČ predstavia v treťom kole štvorhry na US Open. Ich ďalšou prekážkou bude kazašsko-ruské duo Danilinová - Chromačevová. Pre Mihalíkovú pôjde o vyrovnanie jej grandslamového maxima z Australian Open a Wimbledonu.

08:28 - Lukáš Pokorný zvládol finále kvalifikácie na challengerový turnaj v Šanghaji. Juhoafričana Krisa van Wyka zdolal za necelé dve hodiny 6:3 a 7:5.

08:20 - Čeng Čchin-wen v repríze olympijského finále zdolala Donnu Vekičovú 7:6, 4:6, 6:2 a obhájila štvrťfinále na US Open. S Chorvátkou vyhrala už tretí vzájomný duel v rade. V boji o semifinále vyzve Arynu Sabalenkovú.

06:15 - Alexander Zverev a domáci Frances Tiafoe postúpili do štvrťfinále dvojhry na turnaji US Open. Nemec v pozícii nasadenej štvorky zdolal v osemfinále tamojšieho Brandona Nakashimu a jeho súperom bude ďalší americký hráč Taylor Fritz. Tiafoe ako nasadená dvadsiatka vyradil Alexeia Popyrina, teraz ho čaká Grigor Dimitrov. Viac v článku.

06:00 - Coco Gauffová neobháji titul na grandslamovom turnaji US Open. V osemfinále ženskej dvojhry prehrala v pozícii nasadenej trojky s krajankou Emmou Navarrovou. Do ďalšej fázy postúpila aj svetová dvojka Aryna Sabalenková, ktorá si poradila s Elise Mertensovou. Viac v článku.