Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Víťazstvo Clippers režíroval skvelý George, Bucks ostávajú bez prehry

Clippers ukončili šnúru prehier.
Clippers ukončili šnúru prehier.Profimedia
V noci na utorok sa zo základnej časti NBA odškrtlo ďalších sedem súťažných stretnutí. Los Angeles dokázalo vydolovať výhru vďaka výkonu Paula Georgea (32), Milwaukee sa vezú na vlne víťazstiev na čele s Antetokounmpom (27).

Charlotte Hornets - Sacramentos Kings 108:115

Washington Wizards - Philadelphia 76ers 111:118

Duel v hlavnom meste USA rozhodol o predĺžení dvoch sérií na číslo tri - pre domácich to bola tretia prehra v rade a 76ers trikrát po sebe zvíťazili. Aj napriek neúspešnému zápasu mužstva sa najproduktívnejším hráčom stal Kristaps Porzingis v drese Wizards.

Pre lotyšského krídelníka to bol pomerne špeciálny súboj, pretože hranicu troch desiatkov bodov veľmi často neprekročí a tentoraz ich nastrieľal až 32.

Brooklyn Nets - Indiana Pacers 116:109

Strojcom pretrhnutia šnúry štyroch prehier Nets bol hviezdny Kevin Durant. Skúsený basketbalista strávil na palubovke takmer 40 minút a do štatistík si zapísal 36 bodov, deväť doskokov a sedem asistencií.

Toronto Raptors - Atlanta Hawks 139:109

Milwaukee Bucks - Detroit Pistons 110:108

Giannis Antetokounmpo je viac než dôležitým faktorom toho, že Bucks v aktuálnom ročníku ešte neprehrali. S výnimkou úvodného stretnutia sa grécke krídlo zakaždým dostalo cez hranicu 30 bodov.

Utah Jazz - Memphis Grizzlies 121:105

Stret na palubovke Utahu sa niesol v znamení súboja Markkanen - Morant. Vysokánsky Fín si na svoje konto pridal druhý tohtosezónny zápas, v ktorom nazbieral 31 bodov. Pre amerického rozohrávača to bol štvrtý duel s viac než tridsiatimi bodmi a nastrieľal ich 37.

Los Angeles Clippers - Houston Rockets 95:93

Po slabších nástreloch, ktoré neatakovali ani hranicu 20 bodov, sa vo farbách Clippers do ideálnej prevádzkovej teploty dostal Paul George. Pri tesnom víťazstve svojho mužstva, ktoré znamenalo ukončenie série štyroch prehier, sa postaral o viac ako tretinu bodov. Dohromady ich získal 35 a obohatil to deviatimi doskokmi a ôsmimi asistenciami.